Hoe marketing digitaal transformeren?

   

Zelfs na 25 jaar internet staan veel bedrijven nog altijd aan het begin van een lange weg om digitale marketing écht te gebruiken en zo competitief te blijven.

Digitalisering van onze communicatie is onvermijdelijk en onstopbaar. Klanten zoeken vandaag online, kopen online, en delen hun ervaringen online. De veranderingen die digitale media en technologie vandaag veroorzaken zijn gigantisch. 

- Hoe kan je deze veranderingen omarmen, en in je voordeel ombuigen?
- Hoe kan je online meer relevant worden voor jouw klanten?
- Hoe aligneer je marketing met de 'digital customer journey' ?
- Hoe verander je van traditionele campagnes richting always-on en real-time marketing programma's?
- Hoe doorbreek je de interne silo’s tussen verschillende afdelingen?
- Wat soort organisatie, kennis, budget en nieuwe technologie heb je nodig?
- En hoe kan je deze veranderingen zo snel mogelijk tot zichtbare en meetbare resultaten doen leiden?

Dit is waar digitale marketing transformatie bij helpt. Zie het gerust als een totale turnaround van je marketing strategie.

Samen werken we op een digitaal marketing transformatie traject waarbij het nieuwe marketing denken omgezet wordt in organisatiestructuren, agile marketing methodes en concrete programma’s voor bijvoorbeeld e-commerce, inbound marketing, content marketing, nieuwe marketing tools, social media, social business, employee ambassadorship of nieuwe kanalen zoals mobile en wearables.

Op een gestructureerde manier brengen we in kaart waar je vandaag staat, ontwikkelen we een digitale strategie, en plotten we een roadmap richting de toekomst.

We zeggen niet alleen wat je moet doen, we helpen mee bouwen en voelen ons mee verantwoordelijk voor de resultaten. Hands-on en pragmatisch brengen we het nieuwe marketing denken binnen. Op die manier wordt de roadmap realiteit. Mens en organisatie zijn nu in staat om deze nieuwe digitale marketing disciplines met succes in te zetten.

Wil je meer weten over hoe we dit doen? Hoog tijd om ons te contacteren!