Korte Termijn Oplossingen
Heb je een vraag?
Ik heb een vraag

Samen werken we aan jouw korte termijn oplossing

Een oplossing vinden is niet altijd evident. Eentje die werkt, nog minder. Onze experts stonden al voor talloze marketingvraagstukken en zijn dus perfect geschikt om jou (digitaal) verder te helpen..Korte Termijn

Wil je meer bezoekers op je website?

Je website is gelanceerd, maar er komen geen bezoekers naar je site? Je post wekelijks nieuwe content, maar het bezoekersaantal verandert niet? Dat kan voor frustraties zorgen, maar juist daar komt een digitale strategie van pas om meer bezoekers naar je site te lokken. 

Een online audit kan op één dag reeds een inzicht geven in waarom de bezoekers niet naar jouw website komen. Uit deze audit kan blijken dat je website bijvoorbeeld gewoon niet wordt gevonden. Dan kan je aan de hand van zoekmachineoptimalisatie jouw google ranking aanzienlijk verhogen. Door o.a. gebruik te maken van de juiste keywords zal jouw website beter worden gevonden.

Ine Phlypo
Ine Phlypo

Social Media Plan

Lees meer »

Zoals elk merk aan advertising doet kan jij dat ook met jouw website. In de vorm van online advertising kan je tools gebruiken zoals Google Ads om een advertentie te plaatsen in de vorm van banners, video’s en zelfs in de zoekmachine zelf.

Wil je meer leads?

Je hebt al veel bezoekers, maar weinig mensen die interageren op de website?

Door de data te analyseren kan je kijken waar je gebruikers vandaan komen en wat ze doen op je website. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een groot aantal van je leads doorgeklikt hebben naar je site via social media. In dat geval is jouw plan van aanpak om een social media strategie op te zetten om meer en kwalitatievere leads naar je website te brengen.

Daarnaast kan je door het analyseren van je data ook kijken wie jouw klanten zijn. Eenmaal je dit weet, kan je mensen individueel targeten aan de hand van E-mail marketing. Dit is het gebruik van e-mail om relaties op te bouwen met huidige of potentiële klanten. Eens je gesegmenteerd en gepersonaliseerd hebt, kan je mails doelgerichter sturen naar jouw doelgroep.

Wil je meer conversies?

Je hebt eindelijk veel mensen die interesse tonen in je diensten, maar ze doen toch niet exact wat je wil op de website?

Een goed functionerende website, die snel gevonden wordt en overzichtelijk is, zal meer conversies genereren. Duidelijke call to action’s, belangrijkste info boven de fold en de beleving van de mobiele bezoeker verhogen, zijn maar enkele tips die al een wereld van verschil kunnen zijn. Maar ook de technieken die hierboven besproken zijn zoals audits, E-mail marketing, online adverteren, social media strategie en SEO zullen een effect hebben op jouw conversies.

Ben je op zoek naar een manier om je bestaande campagnes beter te laten renderen? Dan is Performance marketing iets voor jou: op een iteratieve manier werken we met een team aan verbeteringen die de performantie enorm kunnen opkrikken. Verbeteringen van 20% en hoger zijn niet ongewoon. 

 

Klaar voor een concreet antwoord op jouw probleem?
Contacteer ons

Brandon Van Moorleghem
Brandon Van Moorleghem

Audits

Heb je al verschillende methodes geprobeerd om hoger te scoren in Google?

lees meer
Veerle De Keersmaecker
Veerle De Keersmaecker

E-mail marketing

92% van de bedrijven beweert aan e-mail marketing te doen. Slechts 39% personaliseert zijn e-mails.

lees meer
Xaveer Rumbaut
Xaveer Rumbaut

Online adverteren

Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om geïnteresseerde bezoekers naar je website te sturen. Marketing Campagnes voeren om jouw doelstellingen ...

lees meer
Ine Phlypo
Ine Phlypo

Social Media Plan

Resultaten behalen lukt pas bij een consistente en strategische toepassing.

lees meer