Heb je een vraag over Websites?
Ik heb een vraag

Websites

We kunnen je begeleiden in het volledig traject van website ontwikkeling. Samen met jou leggen we een traject af van 3 tot 4 maanden waarbij alle fases doorlopen. Wij zijn ervan overtuigd dat door onze doortastende en gestructureerde aanpak we instaat zijn een website te ontwikkelen die hogere conversie ratio’s heeft, meer leads genereert en de sales verhoogt.Websites

Wat is een website?

Wij zien een website als onze main digital channel waarmee we voorop gestelde objectieven willen bereiken. Onze objectieven splitsen we op in 3 groepen:

 1. Awareness: Zorg ervoor dat je opvalt in het digitale landschap.
 2. Lead generation: Het belang van online leads neemt voor veel bedrijven jaar na jaar toe. Met een website die geoptimaliseerd is om leads te genereren kan je tot 25% meer aanvragen ontvangen.
 3. E-commerce: Een webshop en een lead generation website zijn niet te vergelijken. Webshops eisen een aparte aanpak om op een betaalbare en efficiënte wijze online producten te promoten en verkopen.

Om de objectieven te behalen ontwikkelen onze experts samen met jou een digitaal strategisch marketing plan. Hierbij overlopen we de verschillende communicatiekanalen en stellen deze vervolgens af om jouw doel te bereiken.

Hoe gaan we te werk?

Willaert brengt expertise online met vernieuwde website

Tot op vandaag is het één van de meest toonaangevende boomkwekerijen van Europa. Willaert

Lees meer »

Tijdens de ontwikkeling van een website doorlopen we 9 stappen:

 1. Workshop
 2. Plan van aanpak
 3. Wireframes
 4. Design
 5. Content
 6. Development
 7. Contentcreatie
 8. Launch & contentdistributie
 9. Monitoring & reporting

Workshop

We gaan van start met een workshop. Tijdens deze workshop leren we je beter kennen. We voeren samen met jou enkele denkoefeningen uit op basis van onze frameworks. Met onze frameworks kunnen we op een heel efficiënte wijze belangrijke vragen beantwoorden zoals wie is jouw doelgroep, op welke kanalen zijn ze actief, wat is hun customer journey,... 

Het einddoel van deze workshop is om samen met jullie realistische en schaalbare objectieven te bepalen die als basis dienen voor de ontwikkeling van jouw website.

Plan van aanpak

Vanuit de inzichten van onze workshop stellen we een plan van aanpak op. Het plan van aanpak wordt als leidraad/bijbel gedurende het volledige proces.

We bekijken hoe we onze objectieven kunnen bereiken en welke tools / tactics hiervoor nodig zijn. 

Wireframes

Wireframes laten ons toe de content/strategie te structureren. We denken na waar de content op een pagina plaatsen met als doel de meest optimale User experience te creëren.  

We maken gebruik van wireframes in het eerste design proces om de efficiëntie tijdens ontwikkeling te verhogen. Het laat ons toe de hiërarchie tussen de verschillende pagina elementen te bepalen en welke content prioriteit krijgt op welke pagina.

Daarnaast heeft het voor de klant als voordeel om feedback te geven op de eerste fase van het designproces waarbij de focus ligt op de structuur van de website zonder afgeleid te zijn van kleuren en afbeeldingen.

Tony Bettens
Tony Bettens

5 stappen om meer winst te maken met je website

Als jij mij € 10 geeft, dan krijg je van mij € 30. Als je mij € 1.00 geeft, krijg je van mij €

Lees meer »

Design

Op basis van de wireframes en UX starten we een design track op. 

We bepalen samen welke visuele online identiteit we willen aannemen. Vervolgens stellen we je enkele designs voor waarop je feedback kan geven. 

Tijdens het designproces blijven we de vooropgestelde objectieven in ons achterhoofd houden.

Op basis van deze identiteit en de vooropgestelde objectieven creëren we de interface van de website.

Development

Vooraf aan de ontwikkeling van de website selecteren we eerst een platform/CMS waarop je website zal draaien. Invisible Puppy is niet gebonden aan één technologie waardoor we alle platformen aan onze klanten kunnen aanbieden. Het voordeel hiervan is dat we het platform van de website perfect kunnen afstemmen op jouw huidig IT systeem.

Eenmaal we het platform gekozen hebben gaan we van start met de ontwikkeling van de website. De ontwikkeling van jouw website gebeurt agile. Dit houdt in dat je tijdens de ontwikkeling nog aanpassingen kan doen. Dit is niet onbelangrijk in tijden waar de markt continu verandert.

Contentcreatie

Om de oplevering van jouw website te versnellen kiezen we ervoor om al tijdens de ontwikkeling van de website jouw content aan te maken. Voor we nieuwe content aanmaken kijken we of er een content gap is tussen de huidige content en de gewenste content. We kijken welke content ontbreekt vooraleer we overgaan naar de creatie van van nieuwe content.

Launch & contentdistributie

Romana De Bruyne
Romana De Bruyne

Opleiding Content marketing: basis

Lees meer »

Voor we de nieuwe website aan het grote publiek voorstellen doen we eerst een dry-run om zeker te zijn dat alles werkt.  Na de dry-run kunnen we overgaan tot de effectieve Launch van de website. Een website lanceren is meer dan hem enkel online zetten. Het doel is om onmiddellijk de aandacht te trekken. We doen dit met een uitgebreide promocampagne.

We stellen samen met jullie een contentkalender op die aangeeft wanneer we welke content online zullen delen. Enkele voorbeelden zijn: social, emailcampagne, banners,.. 

Niet onbelangrijk is dat we de langetermijnvisie van jouw website niet uit het oog verliezen. We leiden de toekomstige contentbeheerders van de website op. We leren ze hoe er content op de website geplaatst moet worden en hoe ze die kunnen promoten.

Monitoring & reporting

Een website is nooit af. Het blijven monitoren en optimaliseren van uw website is een must. Bij Invisible Puppy hebben we de experten in huis die jouw website continu bijstellen om alles uit uw bezoekers te halen. We noemen dit performance marketing.

Wil je ook graag alles uit jouw website halen? 
Contacteer ons

Laurens Gozin
Laurens Gozin

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Iedereen wil vanboven komen te staan in Google. Zoekmachine optimalisatie maakt dit voor je mogelijk.

Lees meer
Helga Telegdi
Helga Telegdi

Digitale Strategie

Je wilt graag jouw digitale aanwezigheid vergroten, maar je hebt geen idee hoe?

Lees meer
Xaveer Rumbaut
Xaveer Rumbaut

Resultaat boeken met Performance Marketing

Haal een hogere ROI op jouw marketing campagnes met de datagedreven performance marketing aanpak. 

Lees meer
Tijs Van Autreve
Tijs Van Autreve

Je eerste A/B test in 5 minuten

Wanneer je wil starten aan de optimalisatie van je website, bevind je je op een kruispunt met tientallen, honderden, duizenden mogelijke wegen om in ...

Lees meer