HubSpot Video

Over Invisible Puppy

Invisible Puppy is een resultaatgericht digitaal marketing agentschap, met een team van 20 ervaren en multi-disciplinaire digitale experten.

​​Het genereren van meer en betere business staat bij ons centraal en dit helpt onze klanten om zich minder zorgen te maken over de toekomst. We helpen onze klanten hun strategische focus te verbeteren, hun resultaten te  maximaliseren en hun marketing investeringen te laten renderen.

​​Door innovatief, toekomstgericht denken, ontwikkelen we de performance strategie die de ambitie van onze klanten volledig ondersteunt. 

Onze acties en diensten zijn gebaseerd op uitgebreide kennis en evidence-based expertise. Wij helpen onze klanten om hun marketing meer performant en data-gestuurd te maken door hen te helpen bij het verzamelen, organiseren en activeren van business data.

 

Werking Invisible Puppy-2

Performance marketing, da’s meetbaar resultaat voor jouw business

Onze performance gedreven marketing aanpak streeft naar continue optimalisatie van al jouw kanalen en interacties met jouw merk. 

We gaan verder dan de klassieke performance marketing, we bekijken de volledige funnel, alle kanalen, en de harde resultaten. Gevoed door data en automatisering

En steeds met een duidelijk meetbaar doel voor ogen.