Over Invisible Puppy

Invisible Puppy is een resultaatgericht digitaal marketing agentschap, met een team van 20 ervaren en multi-disciplinaire digitale experten.

​​Het genereren van meer en betere business staat bij ons centraal en dit helpt onze klanten om zich minder zorgen te maken over de toekomst. We helpen onze klanten hun strategische focus te verbeteren, hun resultaten te  maximaliseren en hun marketing investeringen te laten renderen.

​​Door innovatief, toekomstgericht denken, ontwikkelen we de performance strategie die de ambitie van onze klanten volledig ondersteunt. 

Onze acties en diensten zijn gebaseerd op uitgebreide kennis en evidence-based expertise. Wij helpen onze klanten om hun marketing meer performant en data-gestuurd te maken door hen te helpen bij het verzamelen, organiseren en activeren van business data.

 

Werking Invisible Puppy-2

Performance marketing, da’s meetbaar resultaat voor jouw business

Onze performance gedreven marketing aanpak streeft naar continue optimalisatie van al jouw kanalen en interacties met jouw merk. 

We gaan verder dan de klassieke performance marketing, we bekijken de volledige funnel, alle kanalen, en de harde resultaten. Gevoed door data en automatisering

En steeds met een duidelijk meetbaar doel voor ogen.

Dit is waar we voor staan

We hechten veel belang aan een goeie klik. Met onze klanten, medewerkers en leveranciers. Want als het klikt, dan weet je dat het goed zit, en gaat alles zòveel makkelijker. 

Het verhaal van Invisible Puppy

In maart 2012 ondervonden Antony Slabinck en Mathieu Lanssens dat er iets ontbrak in het marketinglandschap. Marketing wordt vaak tactisch bekeken, terwijl een sterke strategie ontbreekt. Invisible Puppy groeide uit tot een agentschap dat de strategische doelstellingen van klanten vertaalt naar digitale actieplannen, mét resultaat. Daarna namen Tom De Baere en Jonas Verhaeghe het over als managing partners.

Doorheen de jaren werd Invisible Puppy één van de sterkste agentschappen in België op het vlak van performance marketing. Dit resulteerde in een Google Elevator en Google Premier Partnership in 2019, 2022 en 2023. Ook sloten we een strategisch partnership met Agiliz Group, het belangrijkste data consulting bedrijf van het +KOO collaborative impact network uit de Cronos groep.