Over ons square

Stageplaatsen Invisible Puppy Gent

 

Bij Invisible Puppy nemen we elk jaar enkele stagiairs aan. Ben je gedreven , leergierig en heb je een passie voor online marketing? Aarzel dan niet en om contact op te nemen!

 

 

Stage lopen bij een digital marketing agency zoals het onze?

Nota: Voor stageperiodes die starten in januari, februari en maart 2022 zijn onze stageplaatsen voorlopig volzet. Spontaan solliciteren kan nog steeds, maar voorlopig kunnen we geen stageplaats garanderen.

Kiezen voor #agencylife, is kiezen voor nauw samenwerken in teams van digital marketing consultants met verschillende specialisaties voor verschillende projecten. In ons team vervul jij een volwaardige rol waarin feedback geven kan en mag. 

Schrik dat je niet alles kan? Geen zorgen, dat hoeft ook niet. Wel vinden we het belangrijk dat je leergierig en gedreven bent om je eigen sterktes te ontdekken en uit te bouwen. 

Enkele voorbeelden uit het verleden van je voorgangers:

  • Strategie: Online concurrentie-analyses uitvoeren, audits maken voor nieuwe leads en zoeken naar mogelijkheden om de online aanwezigheid van onze klanten te verbeteren
  • SEA: Helpen met de optimalisatie van Google Ads-accounts (keyword research, ad copy schrijven, nieuwe campagnes uitwerken)
  • SEO: Een keyword research uitvoeren en meewerken aan contentcreatie
  • Social media: De planning opstellen voor sociale mediakanalen en posts uitwerken
  • UX: Optimalisaties formuleren om de conversie op de website van een klant te verhogen
  • Analytics: Rapportages en dashboards opmaken van de prestaties van verschillende online kanalen

Een gezonde interesse in meerdere domeinen van digitale marketing is hier dus zeker op zijn plaats.

Welke vaardigheden heb je nodig voor een stageplaats bij ons?

Het verschil met andere marketing stageplaatsen is dat je bij ons op hetzelfde moment aan projecten voor meerdere klanten werkt. Zelfstandig werken is belangrijk, je eigen tijdsbesteding kunnen inschatten des te meer.

De beloning achteraf is niet min. Wie bij ons werkt zal groeien richting een T-profiel: een marketeer met een brede kennis van digitale marketing met een of meerdere specialisaties. 

Waarom stage bij Invisible Puppy?

Omdat we het leukste marketingkantoor van Vlaanderen zijn, natuurlijk!

Spontane barbecues, eentjes-van-alles bij het frituur, Retro Gaming Nights, LAN-parties... 

Maar vooral ook omdat vrijwel elke Puppy popelt om je de kneepjes van zijn/haar vak te leren en we je (los daarvan) graag betekenisvol werk bieden. Geef bij je sollicitatie dus gerust mee waar je goed in bent of interesse in hebt.

Krijg je het hier al warm van? Kan je al niet meer wachten om ondergedompeld te worden in de wereld van online marketing?

Stuur je motivatiebrief naar vacatures@invisiblepuppy.com. We lezen graag waarom je bij ons zou willen stage lopen en laten je weten of je op gesprek kan komen bij ons op kantoor.


Tot binnenkort!