Angélique Vleeshouwers

Digital Native

Angélique Vleeshouwers.png

Gestart als studente in Human Resources, maar de wondere wereld van (content) marketing bleek toch meer haar ding.

Van sociale mediaplatformen zoals Instagram en Facebook heeft Angélique al kaas gegeten, maar ze heeft zin in meer. De studente Communicatiewetenschappen koos voor haar afstudeerstage daarom het warme en dynamische puppynest in het Gentse. Meer dan ooit is ze klaar om de digitale uitdaging aan te gaan. 

Haar doel is om veel bij te leren, theorie om te zetten in praktijk en, zeker niet onbelangrijk, haar puppytraining met glans te voltooien.

Droomreis:
Zweden
Favoriete puppy:
Franse Bulldog
Quote:
Great things never came from comfort zones.
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen