Bram Gobbers

Digital Marketer

Bram Gobbers

 +32 9 233 31 52

Stilstaan is achteruitgaan. Een uitspraak die volledig van toepassing is op de digitale (r)evolutie waarin we ons vandaag begeven.

Oplossingen zoeken voor de grootste uitdagingen, nieuwe strategieën implementeren, maar boven alles continu alert blijven voor wat er op ons afkomt. Deze elementen vormen een must binnen de wereld van online marketing. Het zijn deze aspecten die mij ten zeerste motiveren om mij te engageren binnen dit vakgebied.

Mezelf kunnen ontwikkelen en verder verdiepen binnen het digitale spectrum: je zou het kunnen beschouwen als mijn belangrijkste drijfveer.

Droomreis:

Australië

Favoriete puppy:

Rhodesian Ridgeback 

Quote:
"There are no problems, only solutions" - John Lennon

Blogposts van Bram 

Schermafbeelding 2016-12-29 om 13.22.57-269142-edited.png

YouTube SEO: 5 voorzetten
om beter te scoren

Lees meer
Coachella-072936-edited.jpg

Festival Marketing: Coachella, Primavera Sound en Tomorrowland

Lees meer
Banner2_EHBS-086426-edited-021207-edited.jpg

E.H.B.S.: Eerste Hulp Bij Social Media

Lees meer

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen