Brandon Van Moorleghem

Digital Marketer

Brandon Van Moorleghem Vierkant.png

+32 9 2 33 31 52

Als het jongste bloempje van het Puppy team komt Brandon de kruisbestuiving tussen de digital natives en de ervaren digital marketers een extra boost geven.

Als afgestudeerde communicatiemanager, verloor Brandon zijn hart aan digitale marketing. Hij ging op zoek naar antwoorden op de vele geheimen van digital en begon zo zijn 3 maanden lange stage bij Invisible Puppy.

Met een heel lichte voorkeur voor content marketing en adverteren heeft Brandon nog niet echt een specialisatie op het oog. Het doel op korte termijn is zoveel mogelijk kennis te verzamelen om zijn toekomstige klanten te voorzien van de juiste oplossingen.

Droomreis:
Australië
Favoriete puppy:
Japanse Akita
Quote:

“The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results.”

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen