Brandon Van Moorleghem

Digital Marketer

Brandon Van Moorleghem Vierkant.png

+32 9 2 33 31 52

Als het jongste bloempje van het Puppy team komt Brandon de kruisbestuiving tussen de digital natives en de ervaren digital marketers een extra boost geven.

Als afgestudeerde communicatiemanager, verloor Brandon zijn hart aan digitale marketing. Hij ging op zoek naar antwoorden op de vele geheimen van digital en begon zo zijn 3 maanden lange stage bij Invisible Puppy.

Met een heel lichte voorkeur voor content marketing en adverteren heeft Brandon nog niet echt een specialisatie op het oog. Het doel op korte termijn is zoveel mogelijk kennis te verzamelen om zijn toekomstige klanten te voorzien van de juiste oplossingen.

Droomreis:
Australië
Favoriete puppy:
Japanse Akita
Quote:

“The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results.”

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Winter Academy

Klaar om je nieuwe digitale voornemens te realiseren? Ga 2018 in als digitale marketing expert dankzij onze Winter Academy.

Bekijk alle opleidingen

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons