Brandon Van Moorleghem

Digital Marketer

Brandon Van Moorleghem Vierkant.png

+32 9 2 33 31 52

Als het jongste bloempje van het Puppy team komt Brandon de kruisbestuiving tussen de digital natives en de ervaren digital marketers een extra boost geven.

Als afgestudeerde communicatiemanager, verloor Brandon zijn hart aan digitale marketing. Hij ging op zoek naar antwoorden op de vele geheimen van digital en begon zo zijn 3 maanden lange stage bij Invisible Puppy.

Met een heel lichte voorkeur voor content marketing en adverteren heeft Brandon nog niet echt een specialisatie op het oog. Het doel op korte termijn is zoveel mogelijk kennis te verzamelen om zijn toekomstige klanten te voorzien van de juiste oplossingen.

Droomreis:
Australië
Favoriete puppy:
Japanse Akita
Quote:

“The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results.”

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN