Daphné Vanassche

HR Strategist

daphne-van-assche-300px.png

Als jurist met een specialisatie in sociaal recht ging Daphné aan de slag als legal consultant social law bij Deloitte. Na enkele jaren merkte ze dat ze iets miste, dat ze teveel bezig was met het puur juridische. Ze wou meer kunnen stilstaan bij de HR-strategie van een bedrijf en hoe die geïmplementeerd wordt, voor welke dynamieken dit zorgt binnen teams en hoe daarmee omgegaan wordt. Bij het creatief strategisch adviesbureau DULL kreeg ze de kans om via change management strategie tot in elke schakel van een bedrijf te laten doordringen.

Bij Invisible Puppy wil Daphné ervoor zorgen dat digitale transformatie binnen een bedrijf voor élke werknemer een leuke opportuniteit is waar samen aan kan gewerkt worden. Daarnaast focust ze zich, in tijden waar de war for talent harder dan ooit woedt, op employer branding. Samen met de marketing experten binnen Invisible Puppy zorgt ze ervoor dat bedrijven een brand in de markt kunnen zetten als werkgever om het beste talent in huis te halen.

Droomreis:
Een roadtrip door Zuid-Afrika
Favoriete puppy:
Skye (of gaat het hier niet over Paw Patrol?)
Quote:
“If it doesn’t challenge you, it won’t change you."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen