Daphné Vanassche

HR Strategist

daphne-van-assche-300px.png

Als jurist met een specialisatie in sociaal recht ging Daphné aan de slag als legal consultant social law bij Deloitte. Na enkele jaren merkte ze dat ze iets miste, dat ze teveel bezig was met het puur juridische. Ze wou meer kunnen stilstaan bij de HR-strategie van een bedrijf en hoe die geïmplementeerd wordt, voor welke dynamieken dit zorgt binnen teams en hoe daarmee omgegaan wordt. Bij het creatief strategisch adviesbureau DULL kreeg ze de kans om via change management strategie tot in elke schakel van een bedrijf te laten doordringen.

Bij Invisible Puppy wil Daphné ervoor zorgen dat digitale transformatie binnen een bedrijf voor élke werknemer een leuke opportuniteit is waar samen aan kan gewerkt worden. Daarnaast focust ze zich, in tijden waar de war for talent harder dan ooit woedt, op employer branding. Samen met de marketing experten binnen Invisible Puppy zorgt ze ervoor dat bedrijven een brand in de markt kunnen zetten als werkgever om het beste talent in huis te halen.

Droomreis:
Een roadtrip door Zuid-Afrika
Favoriete puppy:
Skye (of gaat het hier niet over Paw Patrol?)
Quote:
“If it doesn’t challenge you, it won’t change you."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons