Daphné Vanassche

HR Strategist

daphne-van-assche-300px.png

Als jurist met een specialisatie in sociaal recht ging Daphné aan de slag als legal consultant social law bij Deloitte. Na enkele jaren merkte ze dat ze iets miste, dat ze teveel bezig was met het puur juridische. Ze wou meer kunnen stilstaan bij de HR-strategie van een bedrijf en hoe die geïmplementeerd wordt, voor welke dynamieken dit zorgt binnen teams en hoe daarmee omgegaan wordt. Bij het creatief strategisch adviesbureau DULL kreeg ze de kans om via change management strategie tot in elke schakel van een bedrijf te laten doordringen.

Bij Invisible Puppy wil Daphné ervoor zorgen dat digitale transformatie binnen een bedrijf voor élke werknemer een leuke opportuniteit is waar samen aan kan gewerkt worden. Daarnaast focust ze zich, in tijden waar de war for talent harder dan ooit woedt, op employer branding. Samen met de marketing experten binnen Invisible Puppy zorgt ze ervoor dat bedrijven een brand in de markt kunnen zetten als werkgever om het beste talent in huis te halen.

Droomreis:
Een roadtrip door Zuid-Afrika
Favoriete puppy:
Skye (of gaat het hier niet over Paw Patrol?)
Quote:
“If it doesn’t challenge you, it won’t change you."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN