Dorothée Hespeel

Digital Marketer

Dorothee-Hespeel-300px.png

Met een zowel juridische als economische achtergrond voelde Dorothée zich gesterkt om haar functie als paralegal bij deJuristen achter zich te laten en mee het creatief strategisch adviesbureau DULL op te richten. Een extra opleiding Fashion Management zorgde ervoor dat haar interesse in retail enkel nog werd aangesterkt en dat ze meedenkt over de heersende vraagstukken binnen deze sector.

Bij Invisible Puppy wil ze haar ervaring in het toekomstgericht maken van bedrijven combineren met digitale marketing om klanten het beste uit zichzelf te laten halen.

Droomreis:
Rondreis Westkust Amerika
Favoriete puppy:
Still a catlady, sorry!
Quote:
"Trek maar een fles open!"
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons