Dorothée Hespeel

Digital Marketer

Dorothee-Hespeel-300px.png

Met een zowel juridische als economische achtergrond voelde Dorothée zich gesterkt om haar functie als paralegal bij deJuristen achter zich te laten en mee het creatief strategisch adviesbureau DULL op te richten. Een extra opleiding Fashion Management zorgde ervoor dat haar interesse in retail enkel nog werd aangesterkt en dat ze meedenkt over de heersende vraagstukken binnen deze sector.

Bij Invisible Puppy wil ze haar ervaring in het toekomstgericht maken van bedrijven combineren met digitale marketing om klanten het beste uit zichzelf te laten halen.

Droomreis:
Rondreis Westkust Amerika
Favoriete puppy:
Still a catlady, sorry!
Quote:
"Trek maar een fles open!"
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen