Emmy Lee

Client Service Manager

Emmy Lee.jpg

Luisteren en inspelen op de wensen van klanten werden met de paplepel ingegoten, de customer centricity avant la lettre ingepeperd. Emmy heeft een neus voor nieuwe trends, houdt ervan om opportuniteiten te verzilveren en maakt ideeën graag concreet.

Deze puppy heeft sales ervaring opgedaan voor magazines en in advertising campagnes, fotografie en grafisch design. Haar leergierigheid en ambitie bracht haar echter bij de digitale wereld. Een nieuwe liefde is open gebloeid. Deze passie laat ze niet meer los.

Een nieuw digitaal tijdperk voor een betere wereld, wanneer teken je hiervoor?

Droomreis:

Japan

Favoriete puppy:

Pekinees what else :-)

Quote:
“Do or do not, there is no try.”
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen