Femke Debie

Digital Marketer & Client Services

Femke Debie uit Invisible Puppy Antwerpen.png

Deze Puppy studeerde af als Digital Marketer en ontdekte door het schrijven van een eigen blog haar passie voor contentcreatie.

Daarnaast bijt ze zich ook graag vast in de saleskant van het verhaal. Het opsporen van toffe, nieuwe leads en met klanten een duurzame digitale relatie opbouwen, is helemaal haar cup of tea.

Nog niet gespecialiseerd in een bepaald gebied, is Femke relatief zeker dat zij verder zal groeien in contentcreatie, SEO en SEA. En ook, niet te vergeten: het blijven uitbouwen van een solide klantendatabase voor Invisible Puppy!

Droomreis:

Argentinië

Favoriete puppy:

Mopshond

Quote:

"The most effective way to do it, is to do it."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

20 Thoughs Before Noon

Nood aan praktische tips & tricks om je te onderscheiden binnen content marketing? Kom naar 20 Thoughts Before Noon en wees gewapend tegen content overload!

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons