Femke Fierens

Digital Marketing Intern

Femke Fierens.png

Ondanks haar talenachtergrond, popelt Femke om haar digital marketing skills helemaal te ontplooien. En waar kan dat beter dan in een nest vol gedreven puppies? Als stagiaire draagt ze daarom graag haar steentje bij aan digitale en creatieve projecten.

Gewapend met haar talenkennis en passie voor communicatie, heeft Femke alvast een lichte voorkeur voor content marketing, al heeft ze nog te weinig ervaring om zich al volledig op een bepaalde tak toe te spitsen. Ze staat in elk geval open voor alles en kan niet wachten om van elke hondenbrok een hap te nemen.

Droomreis:

Colombia

Favoriete puppy:

Beagle

Quote:

"Be a flamingo in a flock full of pigeons."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Winter Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons