Florence Brusselmans

Digital Marketing Intern

Florence_400x400.jpg

+32 9 2 33 31 52

Florence wil graag de verschillende mogelijkheden en gevolgen van online marketing ontdekken. In een online  omgeving, waarbij verschillende bedrijven gelijkaardige producten en diensten aanbieden, is het belangrijk  je te differentiëren van de anderen. Aan de basis hiervan ligt het begrijpen van de noden van potentiële klanten om vervolgens waardevolle leads te genereren door de juiste informatie te geven. Florence gelooft in de kracht die content creëert: woorden kunnen tot acties leiden, beter nog: de juiste woorden leiden tot positieve acties.  Ze kan zich dan ook helemaal vinden in de Invisible Puppy baseline “Creating Customer Love”.

Droomreis:

Rondreis doorheen Latijns-Amerika

Favoriete puppy:

Golden Labrador

Quote:
A word after a word after a word is power
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN