Florence Brusselmans

Digital Marketing Intern

Florence_400x400.jpg

+32 9 2 33 31 52

Florence wil graag de verschillende mogelijkheden en gevolgen van online marketing ontdekken. In een online  omgeving, waarbij verschillende bedrijven gelijkaardige producten en diensten aanbieden, is het belangrijk  je te differentiëren van de anderen. Aan de basis hiervan ligt het begrijpen van de noden van potentiële klanten om vervolgens waardevolle leads te genereren door de juiste informatie te geven. Florence gelooft in de kracht die content creëert: woorden kunnen tot acties leiden, beter nog: de juiste woorden leiden tot positieve acties.  Ze kan zich dan ook helemaal vinden in de Invisible Puppy baseline “Creating Customer Love”.

Droomreis:

Rondreis doorheen Latijns-Amerika

Favoriete puppy:

Golden Labrador

Quote:
A word after a word after a word is power
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen