Florence Brusselmans

Digital Marketing Intern

Florence_400x400.jpg

+32 9 2 33 31 52

Florence wil graag de verschillende mogelijkheden en gevolgen van online marketing ontdekken. In een online  omgeving, waarbij verschillende bedrijven gelijkaardige producten en diensten aanbieden, is het belangrijk  je te differentiëren van de anderen. Aan de basis hiervan ligt het begrijpen van de noden van potentiële klanten om vervolgens waardevolle leads te genereren door de juiste informatie te geven. Florence gelooft in de kracht die content creëert: woorden kunnen tot acties leiden, beter nog: de juiste woorden leiden tot positieve acties.  Ze kan zich dan ook helemaal vinden in de Invisible Puppy baseline “Creating Customer Love”.

Droomreis:

Rondreis doorheen Latijns-Amerika

Favoriete puppy:

Golden Labrador

Quote:
A word after a word after a word is power
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons