Florence Brusselmans

Digital Marketing Intern

Florence_400x400.jpg

+32 9 2 33 31 52

Florence wil graag de verschillende mogelijkheden en gevolgen van online marketing ontdekken. In een online  omgeving, waarbij verschillende bedrijven gelijkaardige producten en diensten aanbieden, is het belangrijk  je te differentiëren van de anderen. Aan de basis hiervan ligt het begrijpen van de noden van potentiële klanten om vervolgens waardevolle leads te genereren door de juiste informatie te geven. Florence gelooft in de kracht die content creëert: woorden kunnen tot acties leiden, beter nog: de juiste woorden leiden tot positieve acties.  Ze kan zich dan ook helemaal vinden in de Invisible Puppy baseline “Creating Customer Love”.

Droomreis:

Rondreis doorheen Latijns-Amerika

Favoriete puppy:

Golden Labrador

Quote:
A word after a word after a word is power

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Tea for Two

Kom met al je digitale vragen en ideeën  bij ons langs. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen. Koffie of thee zijn aanwezig, met de complimenten van het huis.                                   

contacteer ons

Quick Lunch

Speel je met concepten en ben je op zoek naar een snelle brainstorm met een expert in digital? Say no more. Tijdens een quick lunch ontdekken we snel hoe de vork in de steel zit.                    

contacteer ons

Full Day Workshop

Onze kennis en onverdeelde aandacht staan te uwer beschikking tijdens een Full Day Workshop. Wij zorgen voor de expertise en hijsen jouw digitale marketing naar een nieuw niveau.

contacteer ons