Freddy Verschoore

Client Services Manager

Freddy-Vierkant.png

+32 471 66 35 41

Freddy heeft meer dan 15 jaar bewezen ervaring in Sales. Hij verdiende zijn strepen "op de baan" en relaties uitbouwen met klanten zit in zijn DNA. Zijn nieuwsgierigheid bracht hem bij digitale marketing.

Hij weet hoe belangrijk het is om te luisteren, halve aandacht is geen aandacht en de wensen van de klant staan steeds centraal. Om deze wensen te achterhalen, gaat hij zelfs de meest netelige vragen niet uit de weg. Wil je meer weten over digitale marketing of heb je zin in een koffie? Geef maar een seintje.

Droomreis:

Genieten van een lekker wijntje in Toscane

Favoriete puppy:

Engelse Cocker

Quote:

"Never trust a skinny chef!"

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN