Freddy Verschoore

Client Services Manager

Freddy Verschoore

+32 471 66 35 41

Freddy heeft meer dan 15 jaar bewezen ervaring in Sales. Hij verdiende zijn strepen "op de baan" en relaties uitbouwen met klanten zit in zijn DNA. Zijn nieuwsgierigheid bracht hem bij digitale marketing.

Hij weet hoe belangrijk het is om te luisteren, halve aandacht is geen aandacht en de wensen van de klant staan steeds centraal. Om deze wensen te achterhalen, gaat hij zelfs de meest netelige vragen niet uit de weg. Wil je meer weten over digitale marketing of heb je zin in een koffie? Geef maar een seintje.

Droomreis:

Genieten van een lekker wijntje in Toscane

Favoriete puppy:

Engelse Cocker

Quote:

"Never trust a skinny chef!"

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen