Heleen Persoon

Marketing Technologist

Heleen Persoon.png

Gebeten door tech en probleemoplossend denken, gaat deze Puppy steeds op zoek naar de juiste marketingtool voor iedere klant. De combinatie van het strategische en creatieve denkproces dat bij online marketing komt kijken, is voor haar de ultieme uitdaging. Komt daarbij dat door de snelle ontwikkelingen in technologie elke dag er anders uitziet, wat het voor haar allemaal heerlijk boeiend houdt.


Het is voor Heleen nog iets te vroeg om te zeggen waar zij zich uiteindelijk in wil specialiseren. Wel beschikt ze alvast over een gezonde dosis interesse voor marketing automation, een technologie die volgens haar veel mogelijkheden biedt en die een ultieme één op één ervaring voor je klant kan realiseren.   

Droomreis:
Nieuw-Zeeland
Favoriete puppy:
Novia Scotia Duck Tolling Retriever
Quote:

"You've got to start with the customer experience and work backwards to the technology."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons