Heleen Persoon

Marketing Technologist

Heleen Persoon.png

Gebeten door tech en probleemoplossend denken, gaat deze Puppy steeds op zoek naar de juiste marketingtool voor iedere klant. De combinatie van het strategische en creatieve denkproces dat bij online marketing komt kijken, is voor haar de ultieme uitdaging. Komt daarbij dat door de snelle ontwikkelingen in technologie elke dag er anders uitziet, wat het voor haar allemaal heerlijk boeiend houdt.


Het is voor Heleen nog iets te vroeg om te zeggen waar zij zich uiteindelijk in wil specialiseren. Wel beschikt ze alvast over een gezonde dosis interesse voor marketing automation, een technologie die volgens haar veel mogelijkheden biedt en die een ultieme één op één ervaring voor je klant kan realiseren.   

Droomreis:
Nieuw-Zeeland
Favoriete puppy:
Novia Scotia Duck Tolling Retriever
Quote:

"You've got to start with the customer experience and work backwards to the technology."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen