Heleen Persoon

Marketing Technologist

Heleen Persoon.png

Gebeten door tech en probleemoplossend denken, gaat deze Puppy steeds op zoek naar de juiste marketingtool voor iedere klant. De combinatie van het strategische en creatieve denkproces dat bij online marketing komt kijken, is voor haar de ultieme uitdaging. Komt daarbij dat door de snelle ontwikkelingen in technologie elke dag er anders uitziet, wat het voor haar allemaal heerlijk boeiend houdt.


Het is voor Heleen nog iets te vroeg om te zeggen waar zij zich uiteindelijk in wil specialiseren. Wel beschikt ze alvast over een gezonde dosis interesse voor marketing automation, een technologie die volgens haar veel mogelijkheden biedt en die een ultieme één op één ervaring voor je klant kan realiseren.   

Droomreis:
Nieuw-Zeeland
Favoriete puppy:
Novia Scotia Duck Tolling Retriever
Quote:

"You've got to start with the customer experience and work backwards to the technology."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN