Helga Telegdi

Digital Strategist

Helga Telegdi.png

Als Digital Strategist bij Invisible Puppy brengt Helga een uitgebreide ervaring in B2B, B2C, B2G aan boord. Haar passie zit  in het coachen van teams naar nieuwe digitale marketing hoogtes. Het gaat daarbij niet alleen om kennis bijbrengen, maar ook om het leren kennen van de behoeften, doelen, kansen en uitdagingen van elk business en het afstemmen van deze op technologieën en (marketing) tactieken die de organisatie kunnen helpen om te groeien en doelstellingen te realiseren.

Droomreis:
Rusland
Favoriete puppy:
Welsh Corgi
Quote:
“Life is about using the whole box of crayons.” 
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen