Helga Telegdi

Digital Strategist

Helga Telegdi.png

Als Digital Strategist bij Invisible Puppy brengt Helga een uitgebreide ervaring in B2B, B2C, B2G aan boord. Haar passie zit  in het coachen van teams naar nieuwe digitale marketing hoogtes. Het gaat daarbij niet alleen om kennis bijbrengen, maar ook om het leren kennen van de behoeften, doelen, kansen en uitdagingen van elk business en het afstemmen van deze op technologieën en (marketing) tactieken die de organisatie kunnen helpen om te groeien en doelstellingen te realiseren.

Droomreis:
Rusland
Favoriete puppy:
Welsh Corgi
Quote:
“Life is about using the whole box of crayons.” 
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN