Heb je een vraag voor Ine?

Maak een afspraak

Ine Phlypo

Creative Marketer

ezgif-6-756d15cfce88-removebg-preview

Digital Marketeer die bedrijven begeleidt in het opstellen en uitvoeren van hun digitale marketing strategie. Is sterk in analytisch en ‘outside the box’ denken. Heeft daarnaast een grafische achtergrond en is verkondiger van de kracht van visuele content. Leeft zich volledig uit bij het bedenken en uitwerken van online campagnes. En doet alles onder het motto “Less is more”.

"Be bold or italic, never regular"

 

 

Ine Phlypo
Ine Phlypo

Featured Blog post

Video marketing doorheen je customer journey [+ voorbeelden]

Of je nu awareness wil creëren of advocacy tracht te bewerkstelligen... Video content kan in elke fase van de Customer Journey een grote rol spelen.

Lees meer
Ine Phlypo
Ine Phlypo

Tips om je visual identity op social media te verbeteren

Iedere marketeer die bezig is met social media heeft hopelijk al gerealiseerd dat wanneer je een post plaatst met iets visueel (ongeacht foto, gif, video of infographic) deze veel meer bereik en interacties heeft dan een tekstuele post.

Lees meer
Ine Phlypo
Ine Phlypo

19 creatieve blogpost types, waarover je kan schrijven!

Deze week was het mijn beurt om in mijn pen te kruipen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen stond te springen om een blogpost neer te schrijven - de Gouden Uil is echt wel een ver-van-mijn-bed-show en ik dank steeds mijn lieve collega’s om de kemels van dt-fouten te corrigeren - maar het is niet omdat er geen schrijfcarrière voor mij is weggelegd dat ik jullie geen interessante post kan meegeven.

Lees meer
Ine Phlypo
Ine Phlypo

Video Marketing - Hoe begin je eraan?

Laten we het over één ding eens zijn: video marketing is een must in jouw marketingstrategie! Maar waarom nu precies video marketing? En wat zijn de succesfactoren van goede video content?

Lees meer