Jan Heyens

Sr. Digital Strategist

Jan Heyens.jpg

In de rugzak van Jan zitten jaren ervaring in sales, marketing, retail en operations en dat maakt hem uitstekend geschikt om zich in te leven in de uitdagingen van grotere bedrijven. Hij is een pragmatisch iemand die altijd vertrekt van  "Wat is de return voor onze klant?"  Digitaal biedt immers fantastische mogelijkheden maar technologie is geen doel op zich.

Zijn missie bestaat erin om die toepassingen te kiezen die echt waarde brengen. Tenslotte heeft Jan veel aandacht voor de mensen die de nieuwe technologie moeten leren gebruiken. Aandacht voor change management kan de return van een project makkelijk verdubbelen en zo is de cirkel rond.

Droomreis:
Nieuw-Zeeland
Favoriete puppy:
Labrador
Quote:
"If you don't know were you are going, you will never arrive."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen