Jan Heyens

Sr. Digital Strategist

Jan Heyens.jpg

In de rugzak van Jan zitten jaren ervaring in sales, marketing, retail en operations en dat maakt hem uitstekend geschikt om zich in te leven in de uitdagingen van grotere bedrijven. Hij is een pragmatisch iemand die altijd vertrekt van  "Wat is de return voor onze klant?"  Digitaal biedt immers fantastische mogelijkheden maar technologie is geen doel op zich.

Zijn missie bestaat erin om die toepassingen te kiezen die echt waarde brengen. Tenslotte heeft Jan veel aandacht voor de mensen die de nieuwe technologie moeten leren gebruiken. Aandacht voor change management kan de return van een project makkelijk verdubbelen en zo is de cirkel rond.

Droomreis:
Nieuw-Zeeland
Favoriete puppy:
Labrador
Quote:
"If you don't know were you are going, you will never arrive."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN