Jan Heyens

Sr. Digital Strategist

IMG_5717.jpg

In de rugzak van Jan zitten jaren ervaring in sales, marketing, retail en operations en dat maakt hem uitstekend geschikt om zich in te leven in de uitdagingen van grotere bedrijven. Hij is een pragmatisch iemand die altijd vertrekt van  "Wat is de return voor onze klant?"  Digitaal biedt immers fantastische mogelijkheden maar technologie is geen doel op zich.

Zijn missie bestaat erin om die toepassingen te kiezen die echt waarde brengen. Tenslotte heeft Jan veel aandacht voor de mensen die de nieuwe technologie moeten leren gebruiken. Aandacht voor change management kan de return van een project makkelijk verdubbelen en zo is de cirkel rond.

Droomreis:
Nieuw-Zeeland
Favoriete puppy:
Labrador
Quote:
"If you don't know were you are going, you will never arrive."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons