Jana Berghman

Digital Marketing Intern

Invisible-Puppy_2_Final_300

Tijdens de zoektocht naar een gezellige maar vooral interessante plek om stage te lopen binnen de opleiding Commercieel Beleid, kwam Jana terecht bij het warme nest waar de Invisible Puppy crew gevestigd is. Door te kiezen voor een stagebedrijf waar het digitale luik van de marketing centraal staat, waagt ze zichzelf aan haar proefstuk. Gezien haar enorme interesse in het vakgebied is ze alvast gemotiveerd om de nieuwe uitdaging met beide handen te grijpen. Als vooropgestelde doel wil ze van elk aspect binnen de digitale marketing eens geproefd hebben en deinst ze er niet voor terug zichzelf hier verder in te verdiepen want “komt men over de hond, dan komt men over de staart”.

Droomreis:
Al liftend de wereld ontdekken
Favoriete puppy:
Sharpei
Quote:
“Don't limit your challenges. Challenge your limits." 
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen