Joachim Seurynck

Digital Marketing Intern

Joachim.jpg

+32 9 2 33 31 52

Het grootste voordeel van stage lopen? Dat zelfs de simpelste activiteit een enorm leerrijke ervaring is! Joachims masteropleiding Bedrijfscommunicatie kon zijn interesse in het marketingdomein al gedeeltelijk opwekken. Zijn stage bij Invisible Puppy heeft die belangstelling alleen maar vergroot.

Joachim houdt ervan bij te leren en Invisible Puppy is daar de ideale werkplek voor. Je wordt er namelijk niet behandeld als het klassieke type stagiair. In plaats van kopietjes te nemen, word je meteen bij een aantal projecten betrokken en kan je bijdragen leveren vanuit je eigen standpunt!

Droomreis:

Backpacken door América Latina

Favoriete puppy:

Siberische husky

Quote:
"Je poste donc je suis.”

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Tea for Two

Kom met al je digitale vragen en ideeën  bij ons langs. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen. Koffie of thee zijn aanwezig, met de complimenten van het huis.                                   

contacteer ons

Quick Lunch

Speel je met concepten en ben je op zoek naar een snelle brainstorm met een expert in digital? Say no more. Tijdens een quick lunch ontdekken we snel hoe de vork in de steel zit.                    

contacteer ons

Full Day Workshop

Onze kennis en onverdeelde aandacht staan te uwer beschikking tijdens een Full Day Workshop. Wij zorgen voor de expertise en hijsen jouw digitale marketing naar een nieuw niveau.

contacteer ons