Kaan Senel

Digital Marketer

Kaan Senel

+32 485 20 78 37

Na zijn eigen verdiept te hebben in de wereld van SEA bij NMBS voelde Kaan dat hij een nieuwe uitdaging nodig had.

Hij wilde enerzijds meer in contact komen met klanten en anderzijds ook meer leren over de andere aspecten van digitale marketing. Daarnaast steekt hij ook graag zijn neus tussen de cijfers want meten is weten, maar dat is niet alles! Een beetje gut feeling erbij maakt het totaalplaatje compleet.

Tijd om een puppy te worden dus!

Kaan gaat zich vooral specialiseren in conversiegerichte campagnes, meer specifiek in sea, in paid social (media) en de data hierrond.

Droomreis:
Ijsland
Favoriete puppy:
Duitse Herder
Quote:

“What you think, you become.”

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen