Karel-Jan Vercruysse

Business Strategist

Karel-Jan Vercruysse.jpg

Karel-Jan is gebeten door strategie en ondernemerschap. Dat hij eigenlijk een juridische achtergrond heeft, probeert hij halsstarrig te verbergen. Het feit dat hij in een vorig leven actief was als partner bij deJuristen, geeft het wel een beetje weg.

In 2015 stond deze jonge Kortrijkzaan aan de wieg van het creatief strategisch adviesbureau DULL. Zijn opleidingsachtergrond Bedrijfseconomie (Antwerp Management School), Digital Strategy (Vlerick Business School) en Successful Strategy Execution (Vlerick Business School) in combinatie met zijn ervaring als strategisch adviseur van verschillende - vooral West-Vlaamse - kmo’s zorgden ervoor dat hij dé go-to person werd voor iedereen met vragen over strategie en ondernemerschap.

Droomreis:
Met de Land Rover van Stockholm naar Helsinki
Favoriete puppy:
Engelse Cocker Spaniel
Quote:
"Moet ik nog even over nadenken."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Winter Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons