Karl Van Goolen

Sr. Content Marketer

Karl-Vierkant.png

+32 9 233 31 52

Karl is overtuigd van het belang van het online brengen van relevante inhoud. Volgens hem is het beschikbaar stellen van de juiste content naar een specifieke doelgroep een van de meest efficiënte manieren om aan marketing te doen. Door de noden en de behoeften van klanten en prospecten centraal te stellen wordt je bedrijf als een betrouwbare en volwaardige partij gezien. Karl helpt organisaties op een zo efficiënt mogelijke manier  bij het transformeren van hun traditionele marketing aanpak naar een digitale en sociale approach.

Droomreis:

Coastal Drive van Sydney tot Melbourne

Favoriete puppy:

Siberische Husky

Quote:
“Stay hungry, stay foolish.”

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Tea for Two

Kom met al je digitale vragen en ideeën  bij ons langs. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen. Koffie of thee zijn aanwezig, met de complimenten van het huis.                                   

contacteer ons

Quick Lunch

Speel je met concepten en ben je op zoek naar een snelle brainstorm met een expert in digital? Say no more. Tijdens een quick lunch ontdekken we snel hoe de vork in de steel zit.                    

contacteer ons

Full Day Workshop

Onze kennis en onverdeelde aandacht staan te uwer beschikking tijdens een Full Day Workshop. Wij zorgen voor de expertise en hijsen jouw digitale marketing naar een nieuw niveau.

contacteer ons