Kato Heyvaert

Digital Marketer & Client Services

Kato Heyvaert.png

Deze Puppy begon haar digitale avontuur meteen na haar studies in Marketing en Communicatie. Gedurende haar eerste jobervaring als Social Media en Content Marketer ontdekte ze daardoor al snel een passie voor contentcreatie.

Naast het creëren van creatieve digitale strategieën, zit deze actieve Puppy liefst niet fulltime achter haar bureau. Het voortdurend leren kennen van nieuwe mensen, de zoektocht naar interessante leads en het aangaan van een langdurige digitale relatie met klanten, vormen hierdoor dagelijks boeiende uitdagingen voor haar!  

Nog niet helemaal zeker in welk gebied Kato zich wil specialiseren, wel is ze overtuigd dat ze met veel energie zich zal openstellen voor elk nieuw digitaal avontuur. 

Droomreis:
Japan
Favoriete puppy:
Australian Shepherd
Quote:
“The question isn’t who is going to let me; it’s who is going to stop me.” 
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Winter Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons