Kimberly De Bruycker

Digital Marketing Intern

Kimberly De Bruycker

Na een opleiding in journalistiek besloot deze puppy haar communicatieskills naar een hoger niveau te tillen door het behalen van een Master in de Communicatiewetenschappen. Daarna ging ze aan de slag als Account Executive bij een groot communicatiebureau. Al snel raakte ze getriggerd door digitale media en was er een grote honger naar meer. Daarom besloot ze begin dit jaar om het over een andere boeg te gooien. Ze gaf haar job op en kroop opnieuw achter de schoolbanken. Deze keer om zich te verdiepen in de digitale marketing.

Online advertising en content marketing zijn voorlopig haar ding. Maar ze is vooral nieuwsgierig om tijdens haar ongetwijfeld boeiende stage veel meer van dit alles te ontdekken. Over een leergierige puppy gesproken!

Droomreis:

Een rondreis door Patagonië

Favoriete puppy:
Een invisible puppy ;)
Quote:
"Make it simple, but significant" -  Don Draper
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen