Laurence Darville

Marketing Technologist

Laurence Darville.png

Als marketing technologist is Laurence in de ban van everything digital. Zij is dan ook overtuigd van een heldere toekomst voor big data en marketing automation.

Net daarom specialiseert Laurence zich in alle aspecten van marketing automation. En dit alles liefst op een zo lean mogelijke manier.

Naast de technische kant houdt Laurence ook erg van het uitbouwen van een goede relatie met de klant. Deze geëngageerde, vrolijke puppy zet zich dan ook steevast met volle moed in voor elk project dat zij in handen krijgt. Wie weet vormt jouw project wel haar nieuwste uitdaging?

Droomreis:

wereldreis (onder water)

Favoriete puppy:

Duitse Herder 

Quote:

"A goal without a plan is just a wish."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen