Laurence Darville

Marketing Technologist

Laurence Darville.png

Als marketing technologist is Laurence in de ban van everything digital. Zij is dan ook overtuigd van een heldere toekomst voor big data en marketing automation.

Net daarom specialiseert Laurence zich in alle aspecten van marketing automation. En dit alles liefst op een zo lean mogelijke manier.

Naast de technische kant houdt Laurence ook erg van het uitbouwen van een goede relatie met de klant. Deze geëngageerde, vrolijke puppy zet zich dan ook steevast met volle moed in voor elk project dat zij in handen krijgt. Wie weet vormt jouw project wel haar nieuwste uitdaging?

Droomreis:

wereldreis (onder water)

Favoriete puppy:

Duitse Herder 

Quote:

"A goal without a plan is just a wish."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons