Laurence Darville

Marketing Technologist

Laurence Darville.png

Als marketing technologist is Laurence in de ban van everything digital. Zij is dan ook overtuigd van een heldere toekomst voor big data en marketing automation.

Net daarom specialiseert Laurence zich in alle aspecten van marketing automation. En dit alles liefst op een zo lean mogelijke manier.

Naast de technische kant houdt Laurence ook erg van het uitbouwen van een goede relatie met de klant. Deze ge├źngageerde, vrolijke puppy zet zich dan ook steevast met volle moed in voor elk project dat zij in handen krijgt. Wie weet vormt jouw project wel haar nieuwste uitdaging?

Droomreis:

wereldreis (onder water)

Favoriete puppy:

Duitse Herder 

Quote:

"A goal without a plan is just a wish."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN