Heb je een vraag voor Laurens?

Maak een afspraak

Laurens Gozin

Online Sjamaan

Laurens Gozin

Laurens Gozin nu al beschrijven als “the next big thing” in digitale marketing is misschien een beetje overdreven. Maar nu we toch uw aandacht hebben kunnen we u wel vertellen dat Laurens hongert naar het optimaliseren van uw digitale aanwezigheid.

"The thing about quotes from the internet is that it's hard to verify their authenticity"

 -Abraham Lincoln

Omdat we de cruciale fout gemaakt hebben om Laurens zelf zijn functietitel te laten kiezen is hij nu “Online Sjamaan”. Een sjamaan werkt en lost problemen op met middelen uit zijn natuurlijke omgeving. En laat de natuurlijke omgeving van Laurens nu net het digitale landschap zijn. Kennis over Social media management, SEO, SEA en Google analytics zijn de medicijnen voor uw online kanalen die deze sjamaan hanteert. 

 

Laurens Gozin
Laurens Gozin

Featured Blog post

Optimaliseer voor Zoekmachines met Topic Clusters

  De volgende evolutie in zoekmachine optimalisatie, zo wordt het Topic Cluster Model genoemd. Er zijn tegenwoordig veel evoluties aan de gang in SEO-land.

Lees meer
Laurens Gozin
Laurens Gozin

Grote fouten die KMO's maken - De Google Ads Editie

Dag digitale vriendjes en vriendinnetjes, hier ben ik opnieuw met een stukje geschreven online advertising wijsheid. Ditmaal vertel ik jullie waar je op moeten letten in Google Ads. 

Lees meer
Laurens Gozin
Laurens Gozin

Link Previews op Facebook – De Open Graphocalypse

Moord! Brand! Lelijke social posts! Maar enkele kreten die deze week uit de monden van vele community managers & social advertisers kwamen.

Lees meer
Laurens Gozin
Laurens Gozin

Google Tag Manager

Lees meer