Laurens Gozin

Online Sjamaan

Laurens2-Vierkant.png

+32 9 233 31 52

Laurens Gozin nu al beschrijven als “the next big thing” in digitale marketing is misschien een beetje overdreven. Maar nu we toch uw aandacht hebben kunnen we u wel vertellen dat Laurens hongert naar het optimaliseren van uw digitale aanwezigheid.

Omdat we de cruciale fout gemaakt hebben om Laurens zelf zijn functietitel te laten kiezen is hij nu “Online Sjamaan”. Een sjamaan werkt en lost problemen op met middelen uit zijn natuurlijke omgeving. En laat de natuurlijke omgeving van Laurens nu net het digitale landschap zijn. Kennis over Social media management, SEO, SEA en Google analytics zijn de medicijnen voor uw online kanalen die deze sjamaan hanteert. 

Droomreis:

De maan

Favoriete puppy:

Engelse Bulldog

Quote:

"The thing about quotes from the internet is that it's hard to verify their authenticity"

 -Abraham Lincoln

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Tea for Two

Kom met al je digitale vragen en ideeën  bij ons langs. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen. Koffie of thee zijn aanwezig, met de complimenten van het huis.                                   

contacteer ons

Quick Lunch

Speel je met concepten en ben je op zoek naar een snelle brainstorm met een expert in digital? Say no more. Tijdens een quick lunch ontdekken we snel hoe de vork in de steel zit.                    

contacteer ons

Full Day Workshop

Onze kennis en onverdeelde aandacht staan te uwer beschikking tijdens een Full Day Workshop. Wij zorgen voor de expertise en hijsen jouw digitale marketing naar een nieuw niveau.

contacteer ons