Heb je een vraag voor Lien?

Maak een afspraak

Lien Heirbaut

Digital Marketer & Project manager

Lien-Vierkant-removebg-preview

Lien is een enthousiaste project manager en is steeds op zoek naar de grenzen van haar eigen kunnen. Eeuwig bijleren is het motto.

"Great things never came from comfort zones"

Klantenmeetings en workshops maken deel uit van haar natuurlijke habitat. Na een bedrijfseconomische opleiding te hebben gevolgd, met specialisatie in marketing, is ze uit nieuwsgierigheid de IT-services weg ingeslagen. Na drie jaar IT geek te zijn geweest, is ze weer “back to her roots” en staat ze klaar om uw bedrijf te begeleiden naar de wereld van digital marketing.

 

 

 

Lien Heirbaut
Lien Heirbaut

Featured Blog post

B2B communicatiestrategie: hoe zet je het om in een plan?

De marketingstrategie van een B2B onderneming is geen sexy of opvallend onderwerp. Toch is het een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie en zouden bedrijven, maar ook marketing- en communicatiebureaus, er meer aandacht aan moeten besteden. Bij Invisible Puppy zijn bijvoorbeeld ongeveer 65% van onze klanten deels of volledig gericht op B2B. Dus alvorens “B2B, phuh, saaaaaaaaai” te roepen, neem je toch best je B2B marketing en communicatie onder de loep. Dit zijn de trends en de tactics voor 2021!

Lees meer
Lien Heirbaut
Lien Heirbaut

Hoe mobile marketing inzetten voor meer online verkoop?

Je hoort het continu in het nieuws: “Online bestedingen in België stijgen met X-aantal %.” Telkens dat ik dit hoorde, dacht ik meteen: “ja, duh! Het werd verd*mme tijd!”

Lees meer
Lien Heirbaut
Lien Heirbaut

Gamification: De power-up voor jouw digitale marketing?

It’s a me, gamification! Heb je ook al eens het mini-vreugdemomentje ervaren toen je als eerste Waze-gebruiker een file of ongeval kon melden?

Lees meer
Lien Heirbaut
Lien Heirbaut

Influencer marketing. Een tipje van de sluier.

Laten we het deze week eens hebben over mijn enthousiasme voor marketing, guilty pleasures en, bovenal, het hippe kindje binnen content marketing: Influencer Marketing.

Lees meer