Lien Heirbaut

Digital Marketer

Lien-Vierkant.png

+32 9 2 33 31 52

Lien is een enthousiaste project manager en is steeds op zoek naar de grenzen van haar eigen kunnen. Eeuwig bijleren is het motto.

Klantenmeetings en workshops maken deel uit van haar natuurlijke habitat. Na een bedrijfseconomische opleiding te hebben gevolgd, met specialisatie in marketing, is ze uit nieuwsgierigheid de IT-services weg ingeslagen. Na drie jaar IT geek te zijn geweest, is ze weer “back to her roots” en staat ze klaar om uw bedrijf te begeleiden naar de wereld van digital marketing.

 

Droomreis:

Canada

Favoriete puppy:

German Shepherd

Quote:
"Great things never came from comfort zones"
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN