Lisbeth Nijssen

Digital Marketing Intern

Invisible-Puppy_2_Final_300

Als afstudeerstage binnen de opleiding Communicatiewetenschappen, sprong het warme nestje bij Invisible Puppy onmiddellijk in het oog bij Lisbeth.

Deze enthousiaste nieuweling zal met interesse in onder andere Influencer Marketing een tipje van de sluier proberen oplichten en zich de komende acht weken verdiepen in de brede wereld van digitale marketing. 

Ze is alvast gemotiveerd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en zich uit te leven met de talrijke mogelijkheden die de online wereld te bieden heeft.

Droomreis:

Roadtrip door USA & Canada

Favoriete puppy:
Allemaal!
Quote:
“Enjoy every minute of your life." 
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN