Heb je een vraag voor Lode?

Maak een afspraak

Lode Schoors

Marketing technologist

DSC_5820 (2)Lode was 6 toen hij zijn eerste computer opstartte.. een Amstrad (Schneider) CPC 464. De passie voor eentjes en nullen werd hem meegegeven via de genen en draagt hij op zijn beurt weer over aan iedereen die het horen wil.

"Ik ben veelzijdig", vertelde zijn vriendin hem toen ze elkaar voor de eerste keer ontmoette tijdens een karaokéavond. En dat kan je ook van Lode zeggen. Servers opzetten in AWS en batch of shell scripts programmeren via SSH, een front-end React applicatie bouwen of responsive websites bouwen, digitale groeistrategieën opzetten voor beloftevolle bedrijven. Lode is niet snel bang van een (technische) uitdaging.

Hij houdt van sparren met gelijkgestemden en mensen die voor de extra mile gaan. Nieuwe uitdagingen bezorgen Lode een ware adrenaline boost. Hij bedenkt pasklare oplossingen waar andere een probleem zien.

"Knowledge brings you to the start,..passion brings you to the finish“

Hij is jouw go-to persoon wanneer je adviezen wil over marketingvraagstukken of als je vastzit op technisch vlak bij het beheren of opzetten van jouw digitale marketingacties op de verschillende kanalen. Als deel van de roedel bij Puppy schakelen wij zijn T-shaped marketing profiel in om de customer journeys en resultaten van onze klanten te optimaliseren. Ook staat hij steeds klaar met out-of-the-boxoplossingen voor onze technische vraagstukken.

In zijn vrije tijd werkt hij aan zijn start-up nice2meetyou.be

 

Brandon Van Moorleghem
Brandon Van Moorleghem

Featured Blog post

De kracht van een goed draaiende Sales machine!

Wist je dat lead generation voor 63% van de bedrijven dé marketinguitdaging is voor 2020? Maar hoe zorg je ervoor dat je die uitdaging ook haalt? Hoe zorg je ervoor dat niet al het werk bij je sales terechtkomt en hij of zij in een burn-out geraakt? Een goed geoliede sales machine is wat je bedrijf nodig heeft!

Lees meer