Louise Verschelden

Digital Marketing Intern

Louise Verschelden

+32 495 55 72 56

Met het diploma Communicatiewetenschappen op zak, wil Louise zich verder verdiepen in de wereld van digitale marketing. Daarom koos ze voor het postgraduaat Digital Marketing Communication en een stage bij Invisible Puppy.

Als nieuwe puppy heeft ze nog geen specialisatie, maar wil ze de komende 10 weken zoveel mogelijk kennis en ervaring opdien in verschillende domeinen. Met haar enthousiasme en nieuwsgierigheid is ze helemaal klaar om aan dit avontuur te beginnen.

 
 
Droomreis:
Peru
Favoriete puppy:
Shiba of een knorrende Franse Bulldog
Quote:

Keep your eyes on the stars and your feet on the ground."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen