Melissa Stevens

Project Manager

Melissa Stevens

+32 486 78 11 48

Melissa heeft zo’n 10 jaar ervaring binnen de boeiende en snel evoluerende digital marketingwereld, vanuit agencies en langs de klantenzijde. Zij brengt hiermee expertise binnen op zowel strategisch als op het operationeel vlak.

Via verschillende touchpoints is zij in contact gekomen met enkele puppies die een positieve indruk op haar hebben gemaakt. Het leek haar dan ook fantastisch om deel uit te maken van zo'n inspirerend leuk digital-minded team.

Verder is zij gepassioneerd door everything design. Van interieur design tot "design-on-the-job". Heel het research gedeelte, trendwatching, projecten van a-z coördineren om tot een mooi, maximaal resultaat te komen. 

Kennis en passie die zij met veel plezier toepast in haar job als project manager / digital marketeer voor Invisible Puppy!

Droomreis:
Wereldreis
Favoriete puppy:
Border collie
Quote:

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.”

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen