Michiel Demeulemeester

Digital Native

Michiel bij Invisible Puppy Gent.png

Michiel is de jongste puppy in het diverse nest van Invisible Puppy. Hij blaft niet maar durft wel ergens zijn tanden in te zetten zodat er een stevige afdruk nablijft. Naast een hoge aaibaarheidsfactor bezit hij ook over de gedrevenheid om de wondere wereld van de digitale marketing te ontdekken. The hill is steep, but the will is there!

De laatstejaarsstudent Marketing (Hogent), sprong vlotjes door zijn opleiding en is nu meer dan ooit klaar om alle theorie in praktijk om te zetten. SEO/SEA, content marketing en sociale media zijn slechts enkele domeinen waarin hij zich wil verdiepen. En waar lukt dat beter dan in het warmste nest van Gent.

Droomreis:
Miami (Florida)
Favoriete puppy:
Flatcoated Retriever
Quote:

"Everything is funny, as long as it's happening to somebody else."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

20 Thoughs Before Noon

Nood aan praktische tips & tricks om je te onderscheiden binnen content marketing? Kom naar 20 Thoughts Before Noon en wees gewapend tegen content overload!

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons