Mike Wu

Game Changer & Success Coach

Mike Wu (1).jpg

Mike Wu is onze Client Service Director met jaren ervaring in Marketing & Sales. Voor hem staat de klant en mens centraal; Mike gelooft dat bedrijven en mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze ongelofelijke dingen kunnen realiseren dankzij technologische innovatie en digitalisering. Teams en bedrijven begeleiden naar succes is zijn grote passie. 

Naast zijn ervaring in Marketing & Sales is Mike Wu een gecertificeerde success coach in business transformatie en team performance. In zijn coaching laat Mike steeds nieuwe mogelijkheden ontdekken, helpt moeilijke beslissingen nemen en zorgt dat er onmiddellijk actie wordt genomen. Zoals in het Chinees het woord "probleem" met twee karakters wordt geschreven. Het ene staat voor accuut gevaar, het andere voor oneindige mogelijkheden.

Vanuit zijn commerciële achtergrond en ervaring in diverse sectoren en bedrijven heeft hij de enorme waarde ontdekt van digitale marketing en strategie. Die kansen laat hij je graag ontdekken in een persoonlijk gesprek.

Droomreis:

De Zijderoute

Favoriete puppy:
Franse Bulldog
Quote:
“If you do what you have Always done, you will get what you have Always got.”
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen