Mike Wu

Client Service Director

Mike Wu (1).jpg

Mike Wu is onze Client Service Director met jaren ervaring in Marketing & Sales. Voor hem staat de klant en mens centraal; Mike gelooft dat bedrijven en mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze ongelofelijke dingen kunnen realiseren dankzij technologische innovatie en digitalisering. Teams en bedrijven begeleiden naar succes is zijn grote passie. 

Naast zijn ervaring in Marketing & Sales is Mike Wu een gecertificeerde success coach in business transformatie en team performance. In zijn coaching laat Mike steeds nieuwe mogelijkheden ontdekken, helpt moeilijke beslissingen nemen en zorgt dat er onmiddellijk actie wordt genomen. Zoals in het Chinees het woord "probleem" met twee karakters wordt geschreven. Het ene staat voor accuut gevaar, het andere voor oneindige mogelijkheden.

Vanuit zijn commerciële achtergrond en ervaring in diverse sectoren en bedrijven heeft hij de enorme waarde ontdekt van digitale marketing en strategie. Die kansen laat hij je graag ontdekken in een persoonlijk gesprek.

Droomreis:

De Zijderoute

Favoriete puppy:
Franse Bulldog
Quote:
“If you do what you have Always done, you will get what you have Always got.”
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons