Natali Leszczynski

Project Manager & Client Services

Natali-Lesczynski.png

Al vanaf de start van haar carrière bij Puppy, werd de lat direct hoog gelegd. Dit heeft echter gezorgd voor een krachtige groei. Eerst begonnen met de meer creatieve kant van de zaak, daarna gegroeid naar de meer analytische en uiteindelijk beland in project managen en de sales. 

Met een oog voor detail, een affiniteit voor organisatie en een zwoele stem, gaat deze puppy geen conversatie uit de weg. Prospecten, leads en klanten spreekt ze allemaal aan met een glimlach en probeert ze zo doelgericht mogelijk te helpen met een strategische visie en hands-on aanpak. 

Droomreis:
Nieuw-Zeeland & Australië
Favoriete puppy:
Corgi
Quote:
“Creativity is not a talent, creativity is a drive."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN