Natali Leszczynski

Digital Native

Natali-Lesczynski.png

+32 9 233 31 52

Door haar studies bedrijfsmanagement, met een specialisatie in marketing, heeft Natali een brede interesse ontwikkelt voor digitale marketing. Ze streeft er in de eerste plaats naar om haar kennis zoveel mogelijk te verbreden alsook zichzelf te ontwikkelen.

Op dit moment is deze puppy nog te jong voor een specifieke specialisatie, al is er wel een grote interesse voor de analytische kant van de zaak. Daarnaast is ze natuurlijk ook graag bezig met strategie en probeert ze met haar creatieve brein dagelijks de strijd aan te gaan tegen de mysterieuze vraagstukken van klanten, die de marketingwereld te bieden heeft.

Droomreis:
Nieuw-Zeeland & Australië
Favoriete puppy:
Corgi
Quote:
“Creativity is not a talent, creativity is a drive."

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Winter Academy

Klaar om je nieuwe digitale voornemens te realiseren? Ga 2018 in als digitale marketing expert dankzij onze Winter Academy.

Bekijk alle opleidingen

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons