Heb je een vraag voor Romana?

Maak een afspraak

Romana De Bruyne

Digital Marketer

Romana_De_Bruyne_-_Digital_Marketer_-_Invisible_Puppy-removebg-preview

Al 3 jaar is Romana het manusje-van-alles bij Invisible Puppy. Met een gezonde portie nieuwsgierigheid raakt ze dan ook graag diverse domeinen aan, om zo haar brede kijk op het digitale marketing landschap te behouden.

"Always stay curious. Curiousity instills creativity."

Laat je dat niet afleiden van de passie die haar het meest enthousiasmeert: het begeleiden van KMO's bij hun content marketing en social media vraagstukken, aangevuld met het lesgeven bij Cevora en Puppy Academy. Zo is geen enkele trend of tool haar nog onbekend. 

Kortom: of je vraag nu gaat over on-page SEO, contentcreatie of social media advertising / strategie - Romana denkt graag met jou de volgende stappen uit. 

 

Romana De Bruyne
Romana De Bruyne

Featured Blog post

Campagnes meten? Ga aan de slag met UTM tracking!

Social media advertenties hier, nieuwsbrieven daar. Oh, en laat me Google Ads niet vergeten. Stuk voor stuk kunnen ze je flink wat websiteverkeer opleveren. Maar heb je wel zicht op de kanalen, campagnes of contentformaten die jou de meest kwalitatieve clicks of conversies opleveren? Een UTM tracking template biedt antwoord! Laat me je het principe uitleggen. Ik beloof dat ik het simpel houd. :-)

Lees meer
Romana De Bruyne
Romana De Bruyne

Hoe succesvol converteren met adverteren via social media?

Yes! Je fan heeft het product van zijn dromen gevonden. Jij lacht - achter je computer met je vingertoppen op elkaar gedrukt. "En dat allemaal door mij!" In een ideaal scenario weliswaar, want digitaal onkruid groeit op zowat elk online platform en hongerige marketeers dringen zich op.  "Hé, gij daar! Klik op mijn advertentie! Allez, klikken!" En dan blijft de hamvraag natuurlijk: hoe zorg je dat vooral jouw social media advertenties converteren?

Lees meer
Bram Gobbers
Bram Gobbers

Aan de slag met YouTube SEO in 2021: waarop moet je letten?

Driewerf hoera! YouTube was met 81% het populairste social medium van 2019. Toch wordt het kanaal vaak overgeslagen wanneer het marketingbudget wordt verdeeld. En dat terwijl je met Youtube goed kunt scoren. Zeker op vlak van zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO! Maar hoe optimaliseer je voor YouTube SEO in 2021?

Lees meer
Romana De Bruyne
Romana De Bruyne

Als je volgers privé gaan: van social media naar dark social

Bekijk (fake) news en katten- en babyfoto's, check je in op locaties, tag vrienden in memes, voel jezelf "relaxed" in een bericht, like, deel, interesseer je voor het WK Schnitzel Gooien, scroll terug naar die ene video, rol de ogen bij de comments van HLN, reageer met een boze emoji, haal de popcorn erbij...

Lees meer