Romana De Bruyne

Digital Marketer

Romana--Vierkant.png

Gestart als stagiaire, inmiddels vastgeroest in een van de comfortabele bureaustoelen in het puppyhok. Gebeten door digitale marketing en met een jeugdige nieuwsgierigheid, is digital native Romana steevast overtuigd om bedrijven (uit het vastgoed- en verzekeringswezen tot sociale secretariaten en producenten) marketing gewijs naar een hoger niveau te tillen. Dagelijks biedt ze hen ondersteuning op gebied van content creatie, SEO-optimalisatie en social media planning. 

Haar een specialisatie toewijzen is met een dik jaartje werkervaring op de teller nog te vroeg. Desalniettemin tast ze graag de grenzen af met de nodige trials & errors om zo op maat gemaakte oplossingen te bekomen.

Droomreis:

De wereld rond

Favoriete puppy:

Weimaraner

Quote:
"Always stay curious. Curiousity instills creativity."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN