Romana De Bruyne

Digital Marketer

Romana--Vierkant.png

Gestart als stagiaire, inmiddels vastgeroest in een van de comfortabele bureaustoelen in het puppyhok. Gebeten door digitale marketing en met een jeugdige nieuwsgierigheid, is digital native Romana steevast overtuigd om bedrijven (uit het vastgoed- en verzekeringswezen tot sociale secretariaten en producenten) marketing gewijs naar een hoger niveau te tillen. Dagelijks biedt ze hen ondersteuning op gebied van content creatie, SEO-optimalisatie en social media planning. 

Haar een specialisatie toewijzen is met een dik jaartje werkervaring op de teller nog te vroeg. Desalniettemin tast ze graag de grenzen af met de nodige trials & errors om zo op maat gemaakte oplossingen te bekomen.

Droomreis:

De wereld rond

Favoriete puppy:

Weimaraner

Quote:
"Always stay curious. Curiousity instills creativity."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons