Heb je een vraag voor Romana?

Maak een afspraak

Romana De Bruyne

Digital Marketer

Romana_De_Bruyne_-_Digital_Marketer_-_Invisible_Puppy-removebg-preview

Sinds 2,5 jaar is Romana een manusje-van-alles bij Invisible Puppy. Met een gezonde portie nieuwsgierigheid raakt ze dan ook graag diverse domeinen aan, om zo haar brede kijk op het digitale marketing landschap te behouden.

"Always stay curious. Curiousity instills creativity."

Laat je dat niet afleiden van de passie die haar het meest enthousiasmeert: het begeleiden van KMO's bij hun content marketing en social media vraagstukken, aangevuld met het lesgeven bij Cevora en Puppy Academy. Zo is geen enkele trend of tool haar nog onbekend. 

Kortom: of je vraag nu gaat over on-page SEO, contentcreatie of social media advertising / strategie - Romana denkt graag met jou de volgende stappen uit. 

 

Romana De Bruyne
Romana De Bruyne

Featured Blog post

Meet je website verkeer in 1-2-3 [UTM Tracking Template]

Social media advertenties hier, nieuwsbrieven daar. Oh, en laat me alsjeblieft Google Ads niet vergeten.

Lees meer
Romana De Bruyne
Romana De Bruyne

Hoe succesvol converteren met adverteren via social media?

Yes! Je fan heeft het product van zijn dromen gevonden. Jij lacht - achter je computer met je vingertoppen op elkaar gedrukt. "En dat allemaal door mij!" In een ideaal scenario weliswaar, want digitaal onkruid groeit op zowat elk online platform en hongerige marketeers dringen zich op.  "Hé, gij daar! Klik op mijn advertentie! Allez, klikken!" En dan blijft de hamvraag natuurlijk: hoe zorg je dat vooral jouw social media advertenties converteren?

Lees meer
Romana De Bruyne
Romana De Bruyne

Aan de slag met YouTube SEO in 2019: waarop moet je letten?

Hoera! YouTube is de tweede grootste en belangrijkste zoekmachine naast Google.

Lees meer
Romana De Bruyne
Romana De Bruyne

Als je volgers privé gaan: van social media naar dark social

Bekijk (fake) news en katten- en babyfoto's, check je in op locaties, tag vrienden in memes, voel jezelf "relaxed" in een bericht, like, deel, interesseer je voor het WK Schnitzel Gooien, scroll terug naar die ene video, rol de ogen bij de comments van HLN, reageer met een boze emoji, haal de popcorn erbij...

Lees meer