Sarah Tanghe

Digital Native

Sarah_500.png
+32 9 2 33 31 52

Journaliste van opleiding, digital marketer à fond. Dat is nieuwe pup en stagiaire Sarah in een notendop. Na haar postgraduaat Digital Marketing Communication stond ze te kwispelen om stage te volgen bij Invisible Puppy. Haar voorliefde voor communicatie en televisie blijft, maar ze kreeg ook de smaak te pakken voor content en digitale strategie.

Als een spons probeert ze zoveel mogelijk op te nemen en bij te leren, altijd met een positieve en open-minded houding. Met een gevarieerde mix aan communicatie, kennis over televisie/film en digital marketing staat ze klaar om zich bij de digitale roedel te vervoegen!

Droomreis:
Ijsland
Favoriete puppy:
Greyhound
Quote:
“Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else.”

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Winter Academy

Klaar om je nieuwe digitale voornemens te realiseren? Ga 2018 in als digitale marketing expert dankzij onze Winter Academy.

Bekijk alle opleidingen

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons