Sven Dhollander

Sr. Digital Marketer

Sven Dhollander - Digital Marketer - Invisible Puppy.png

Sven was in 2008 betrokken bij de opstart van de allereerste internationale e-shop voor een bekend lifestyle merk. Hierbij was hij niet alleen verantwoordelijk voor het project management van de lancering, maar daarnaast keek hij er ook op toe dat alle content tijdig beschikbaar was. Sindsdien heeft hij het digitale landschap mee zien evolueren tot het interactieve & informatieve platform van vandaag.

Sven is ervaringsdeskundige op gebied van SEO, website optimalisatie en content creatie.  Hij is een grote voorstander van een customer centric approach, omdat hij ervan overtuigd is dat de focus van je content (marketing) voor het grootste deel moet liggen bij de noden en wensen van je prospecten & klanten. Het is niet alleen je product of oplossingen die belangrijk zijn. Hij is gebeten om projecten tot een goed einde te brengen.

Droomreis:

Roadtrip langs Nationale parken in Amerika

Favoriete puppy:
border collie
Quote:
Content marketing vraagt niet altijd een groot budget of team.
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen