Sven Dhollander

Sr. Digital Marketer

Sven Dhollander - Digital Marketer - Invisible Puppy.png

+32 9 233 31 52

Sven was in 2008 betrokken bij de opstart van de allereerste internationale e-shop voor een bekend lifestyle merk. Hierbij was hij niet alleen verantwoordelijk voor het project management van de lancering, maar daarnaast keek hij er ook op toe dat alle content tijdig beschikbaar was. Sindsdien heeft hij het digitale landschap mee zien evolueren tot het interactieve & informatieve platform van vandaag.

Sven is ervaringsdeskundige op gebied van SEO, website optimalisatie en content creatie.  Hij is een grote voorstander van een customer centric approach, omdat hij ervan overtuigd is dat de focus van je content (marketing) voor het grootste deel moet liggen bij de noden en wensen van je prospecten & klanten. Het is niet alleen je product of oplossingen die belangrijk zijn. Hij is gebeten om projecten tot een goed einde te brengen.

Droomreis:

Roadtrip langs Nationale parken in Amerika

Favoriete puppy:

berner sennen

Quote:
Content marketing vraagt niet altijd een groot budget of team.

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Winter Academy

Klaar om je nieuwe digitale voornemens te realiseren? Ga 2018 in als digitale marketing expert dankzij onze Winter Academy.

Bekijk alle opleidingen

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons