Sven Dhollander

Sr. Digital Marketer

Sven Dhollander - Digital Marketer - Invisible Puppy.png

+32 486 49 89 59

Sven was in 2008 betrokken bij de opstart van de allereerste internationale e-shop voor een bekend lifestyle merk. Hierbij was hij niet alleen verantwoordelijk voor het project management van de lancering, maar daarnaast keek hij er ook op toe dat alle content tijdig beschikbaar was. Sindsdien heeft hij het digitale landschap mee zien evolueren tot het interactieve & informatieve platform van vandaag.

Sven is ervaringsdeskundige op gebied van SEO, website optimalisatie en content creatie.  Hij is een grote voorstander van een customer centric approach, omdat hij ervan overtuigd is dat de focus van je content (marketing) voor het grootste deel moet liggen bij de noden en wensen van je prospecten & klanten. Het is niet alleen je product of oplossingen die belangrijk zijn. Hij is gebeten om projecten tot een goed einde te brengen.

Droomreis:

Roadtrip langs Nationale parken in Amerika

Favoriete puppy:
border collie
Quote:
Content marketing vraagt niet altijd een groot budget of team.
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons