Sven Dhollander

Sr. Digital Marketer

Sven-Vierkant.png

+32 9 233 31 52

Sven was in 2008 betrokken bij de opstart van de allereerste internationale e-shop voor een bekend lifestyle merk. Hierbij was hij niet alleen verantwoordelijk voor het project management van de lancering, maar daarnaast keek hij er ook op toe dat alle content tijdig beschikbaar was. Sindsdien heeft hij het digitale landschap mee zien evolueren tot het interactieve & informatieve platform van vandaag.

Sven is ervaringsdeskundige op gebied van SEO, website optimalisatie en content creatie.  Hij is een grote voorstander van een customer centric approach, omdat hij ervan overtuigd is dat de focus van je content (marketing) voor het grootste deel moet liggen bij de noden en wensen van je prospecten & klanten. Het is niet alleen je product of oplossingen die belangrijk zijn. Hij is gebeten om projecten tot een goed einde te brengen.

Droomreis:

Roadtrip langs Nationale parken in Amerika

Favoriete puppy:

berner sennen

Quote:
Content marketing vraagt niet altijd een groot budget of team.

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Tea for Two

Kom met al je digitale vragen en ideeën  bij ons langs. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen. Koffie of thee zijn aanwezig, met de complimenten van het huis.                                   

contacteer ons

Quick Lunch

Speel je met concepten en ben je op zoek naar een snelle brainstorm met een expert in digital? Say no more. Tijdens een quick lunch ontdekken we snel hoe de vork in de steel zit.                    

contacteer ons

Full Day Workshop

Onze kennis en onverdeelde aandacht staan te uwer beschikking tijdens een Full Day Workshop. Wij zorgen voor de expertise en hijsen jouw digitale marketing naar een nieuw niveau.

contacteer ons