Thomas Buseyne

Art Director

Thomas Buseyne.png

Thomas zette 10 jaar geleden zijn eerste stappen als Art Director in de reclame wereld. Hier focuste hij zich op het uitdenken van innovatieve concepten. Zijn creatieve ontdekkingstocht kreeg meer zuurstof wanneer hij zich mocht uitleven bij het bedenken van impactvolle Brand Activation. Niet veel later vond hij ook zijn liefde voor Graphic Design terug en kon hij zich uitleven op diverse video en web projecten. Dit vormde Thomas tot de all-round creatieveling die hij nu is: met een onstilbare honger naar grensverleggende projecten waarbij off-en online hand in hand gaan.

Droomreis:

Fitz Roy, Patagonia

Favoriete puppy:

Bastaardhond

Quote:
“When I feel tired, I just think about how great I will feel once I finally reach my goal.”
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen