Thomas Buseyne

Art Director

Thomas Buseyne.png

Thomas zette 10 jaar geleden zijn eerste stappen als Art Director in de reclame wereld. Hier focuste hij zich op het uitdenken van innovatieve concepten. Zijn creatieve ontdekkingstocht kreeg meer zuurstof wanneer hij zich mocht uitleven bij het bedenken van impactvolle Brand Activation. Niet veel later vond hij ook zijn liefde voor Graphic Design terug en kon hij zich uitleven op diverse video en web projecten. Dit vormde Thomas tot de all-round creatieveling die hij nu is: met een onstilbare honger naar grensverleggende projecten waarbij off-en online hand in hand gaan.

Droomreis:

Fitz Roy, Patagonia

Favoriete puppy:

Bastaardhond

Quote:
“When I feel tired, I just think about how great I will feel once I finally reach my goal.”
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons