Tijs Van Autreve

Digital Native

Tijs Van Autreve Digital Marketer And Native.png

Gebeten door innovatie, gepassioneerd door marketing en helemaal klaar om de online wereld te veroveren: zo presenteerde Tijs zich toen hij zich voor het eerst in het hok van de puppy’s waagde. Met een bachelor in marketing en (binnenkort) een master in Nieuwe Media wil hij de strijd met traditionele, vervelende en opdringerige marketing aangaan. Top of mind is volgens hem iets voor shampoomerken, de top op Google daarentegen iets voor elk bedrijf.

Niets brengt hem meer rust dan een rusteloze omgeving, geen enkele plek voelt meer als thuis aan dan een waar hij nog nooit is geweest. Geen rigiditeit maar flexibiliteit, geen tunnelvisie maar een brede kijk: de toekomst staat voor de deur, rol de rode loper maar al uit.

Droomreis:
Roadtrip door de VS
Favoriete puppy:
Bordercollie
Quote:

"If opportunity doesn’t knock, build a door."

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

20 Thoughs Before Noon

Nood aan praktische tips & tricks om je te onderscheiden binnen content marketing? Kom naar 20 Thoughts Before Noon en wees gewapend tegen content overload!

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons