Tijs Van Autreve

Digital Native

Tijs Van Autreve Digital Marketer And Native.png

Gebeten door innovatie, gepassioneerd door marketing en helemaal klaar om de online wereld te veroveren: zo presenteerde Tijs zich toen hij zich voor het eerst in het hok van de puppy’s waagde. Met een bachelor in marketing en (binnenkort) een master in Nieuwe Media wil hij de strijd met traditionele, vervelende en opdringerige marketing aangaan. Top of mind is volgens hem iets voor shampoomerken, de top op Google daarentegen iets voor elk bedrijf.

Niets brengt hem meer rust dan een rusteloze omgeving, geen enkele plek voelt meer als thuis aan dan een waar hij nog nooit is geweest. Geen rigiditeit maar flexibiliteit, geen tunnelvisie maar een brede kijk: de toekomst staat voor de deur, rol de rode loper maar al uit.

Droomreis:
Roadtrip door de VS
Favoriete puppy:
Bordercollie
Quote:

"If opportunity doesn’t knock, build a door."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN