Tijs Van Autreve

Digital Native

Tijs Van Autreve Digital Marketer And Native.png

Gebeten door innovatie, gepassioneerd door marketing en helemaal klaar om de online wereld te veroveren: zo presenteerde Tijs zich toen hij zich voor het eerst in het hok van de puppy’s waagde. Met een bachelor in marketing en (binnenkort) een master in Nieuwe Media wil hij de strijd met traditionele, vervelende en opdringerige marketing aangaan. Top of mind is volgens hem iets voor shampoomerken, de top op Google daarentegen iets voor elk bedrijf.

Niets brengt hem meer rust dan een rusteloze omgeving, geen enkele plek voelt meer als thuis aan dan een waar hij nog nooit is geweest. Geen rigiditeit maar flexibiliteit, geen tunnelvisie maar een brede kijk: de toekomst staat voor de deur, rol de rode loper maar al uit.

Droomreis:
Roadtrip door de VS
Favoriete puppy:
Bordercollie
Quote:

"If opportunity doesn’t knock, build a door."

Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen