Heb je een vraag voor Yannic?

Maak een afspraak

Yannic Kermarrec

Sr. Digital Strategist

Yannic_Kermarrec_Vierkant-removebg-preview

 

Yannic is al ruim 25 jaar gepassioneerd door marketing en communicatie strategieën met duidelijke doelen en doelstellingen. De liaison verzorgen tussen onze klanten met specifieke marketing & communicatie behoeftes en de best mogelijke uitwerking (strategisch, conceptueel, creatief & technisch) zijn zuurstof voor elk project!

Het beste deel van Yannic's job is het benaderen van een bedrijf met een langetermijnperspectief en begrijpen hoe al de verschillende onderdelen samenkomen om die Goals & Objectives te bereiken. Samen met de klant, realistisch en meetbaar.

"You try it now!"

Zie hem als een mix van gewiekste creativiteit, wijsheid, kennis en optimisme. Hij heeft zelfs "broeders van de stiel" die hem 'bescheidenheid' toekennen. Bliksemsnelle empathie voor bedrijven, voor hun mensen en hun producten; een bullshit-proof met een helicopter view en een scherp oog voor echtheid. The right now én voor de long-term.

In zijn man cave staat zijn vintage Fender American Precision Bass en de state of the art Ampeg amplifier. His precious!
Yannic Kermarrec
Yannic Kermarrec

Featured Blog post

Growth Marketing expertise in Kortrijk

Het gaat hard bij Invisible Puppy. Na de opening van een tweede kantoor in Antwerpen zetten ze nu ook op vraag van hun West-Vlaamse klanten voet aan de grond in Kortrijk.

Lees meer