Yannic Kermarrec

Sr. Digital Marketer

Yannic Kermarrec Vierkant.png

+32 478 93 82 82

Graphic designer van opleiding, enkele internet bubbles overleefd en nu omringd door digital native puppies. He loves his life!

Yannic is al ruim 20 jaar gepassioneerd door marketing en communicatie strategieën met duidelijke doelen en doelstellingen. De liaison verzorgen tussen onze klanten met specifieke marketing & communicatie behoeftes en de best mogelijke uitwerking (strategisch, conceptueel, creatief & technisch) zijn zuurstof voor elk project! Het beste deel van Yannic's job is het benaderen van een bedrijf met een langetermijnperspectief en begrijpen hoe al de verschillende onderdelen samenkomen om die Goals & Objectives te bereiken. Samen met de klant, realistisch en meetbaar. 

Zie hem als een mix van gewiekste creativiteit, wijsheid, kennis en optimisme. Hij heeft zelfs "broeders van de stiel" die hem 'bescheidenheid' toekennen. Bliksemsnelle empathie voor bedrijven, voor hun mensen en hun producten; een bullshit-proof met een helicopter view en een scherp oog voor echtheid. The right now én voor de long-term.

In zijn man cave staat zijn vintage Fender American Precision Bass en de state of the art Ampeg amplifier. His precious!

Droomreis:
The Journey
Favoriete puppy:
Vagabond / Stratier
Quote:
"You try it now!"
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Ontbijtsessie Antwerpen 19/2

Blijft lead generation ook voor jouw bedrijf een grote uitdaging? Op dinsdag 19 februari om 8u30 organiseren we een Ontbijtsessie over Lead Generation en Performance Marketing. 

               

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Gent 28/2

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op donderdag 28 februari een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN

Ontbijtsessie Antwerpen 19/3

Steeds meer bedrijven hebben moeilijkheden de juiste mensen aan zich te binden. Wij organiseren op dinsdag 19 maart een gratis ontbijtsessie waar experts concrete tips meegeven.

 

SCHRIJF ME IN