Yannic Kermarrec

Sr. Digital Marketer

Yannic Kermarrec Vierkant.png

+32 478 93 82 82

Graphic designer van opleiding, enkele internet bubbles overleefd en nu omringd door digital native puppies. He loves his life!

Yannic is al ruim 25 jaar gepassioneerd door marketing en communicatie strategieën met duidelijke doelen en doelstellingen. De liaison verzorgen tussen onze klanten met specifieke marketing & communicatie behoeftes en de best mogelijke uitwerking (strategisch, conceptueel, creatief & technisch) zijn zuurstof voor elk project!

Het beste deel van Yannic's job is het benaderen van een bedrijf met een langetermijnperspectief en begrijpen hoe al de verschillende onderdelen samenkomen om die Goals & Objectives te bereiken. Samen met de klant, realistisch en meetbaar. 

Zie hem als een mix van gewiekste creativiteit, wijsheid, kennis en optimisme. Hij heeft zelfs "broeders van de stiel" die hem 'bescheidenheid' toekennen. Bliksemsnelle empathie voor bedrijven, voor hun mensen en hun producten; een bullshit-proof met een helicopter view en een scherp oog voor echtheid. The right now én voor de long-term.

In zijn man cave staat zijn vintage Fender American Precision Bass en de state of the art Ampeg amplifier. His precious!

Droomreis:
The Journey
Favoriete puppy:
Vagabond / Stratier
Quote:
"You try it now!"
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen