Yannic Kermarrec

Sr. Digital Marketer

Yannic Kermarrec Vierkant.png

+32 478 93 82 82

Graphic designer van opleiding, enkele internet bubbles overleefd en nu omringd door digital native puppies. He loves his life!

Yannic is al ruim 20 jaar gepassioneerd door marketing en communicatie strategieën met duidelijke doelen en doelstellingen. De liaison verzorgen tussen onze klanten met specifieke marketing & communicatie behoeftes en de best mogelijke uitwerking (strategisch, conceptueel, creatief & technisch) zijn zuurstof voor elk project! Het beste deel van Yannic's job is het benaderen van een bedrijf met een langetermijnperspectief en begrijpen hoe al de verschillende onderdelen samenkomen om die Goals & Objectives te bereiken. Samen met de klant, realistisch en meetbaar. 

Zie hem als een mix van gewiekste creativiteit, wijsheid, kennis en optimisme. Hij heeft zelfs "broeders van de stiel" die hem 'bescheidenheid' toekennen. Bliksemsnelle empathie voor bedrijven, voor hun mensen en hun producten; een bullshit-proof met een helicopter view en een scherp oog voor echtheid. The right now én voor de long-term.

In zijn man cave staat zijn vintage Fender American Precision Bass en de state of the art Ampeg amplifier. His precious!

Droomreis:
The Journey
Favoriete puppy:
Vagabond / Stratier
Quote:
"You try it now!"
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Gratis online audit

Benieuwd hoe je een sterke online positionering kan realiseren? Vraag een gratis audit aan en ontvang 3 waardevolle tips die je kunnen helpen online te schitteren.                    

vraag audit aan

Puppy Academy

Waarom wachten met je voornemens voor het nieuwe jaar? Doe nu al een heleboel digitale kennis op en stoom jezelf klaar voor 2019 met onze Winter Academy!  

meer info 

Contacteer ons

Zit je met digitale vragen of wil je graag jouw online ideëen bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zoeken we uit hoe we je kunnen helpen.

contacteer ons