Heb je een vraag voor Yarah?

Maak een afspraak

Yarah van Rompaey

Digital Marketer

Yarah_Van_Rompaey-removebg-preview

Na haar studie als communicatiemanager, was Yarah's honger nog niet gestild. Yarah voelde dat digitale marketing immers veel meer biedt. Daarom koos ze voor een postgraduaat en kwam zo bij Invisible Puppy terecht. Eerst als stagiaire, dan als vaste Puppy-telg. 

"Don’t be sorry. Be better."

Gebeten door cijfers en haar lichte koffieverslaving, maakt ze de ene analyse om erachter te komen wat wel en wat niet werkt. Op zoek gaan naar verklaringen en het visualiseren van data laat haar hart dan ook sneller slaan. Verder houdt ze zich bezig met online advertising en het optimaliseren ervan. Oh, en content marketing? Ook dat mankeert niet in haar lijstje van interesses.

 

Yarah Van Rompaey
Yarah Van Rompaey

Featured Blog post

Google Data Studio: wat, waarom en hoe?

Je hebt het wellicht al meegemaakt: je krijgt een zeer specifieke vraag omtrent een afgelopen social media campagne waar snel een antwoord wordt op verwacht. Zou je het dan niet handig vinden dat je met één klik een dashboard laat verschijnen zonder dat je in Facebook en Google Analytics de data zelf moet gaan doorpluizen? Wel, dat vind ik ook. Daarom licht ik kort toe waarom je met Google Data Studio vandaag nog aan de slag moet en hoe je eraan begint.

Lees meer
Yarah Van Rompaey
Yarah Van Rompaey

Google Analytics Opleiding: Basic

Lees meer