Yarah Van Rompaey

Digital Marketer

Yarah Van Rompaey.jpg

Na haar studie als communicatiemanager, was Yarah's honger nog niet gestild. Yarah voelde dat digitale marketing immers veel meer biedt. Daarom koos ze voor een postgraduaat en kwam zo bij Invisible Puppy terecht. Eerst als stagiaire, dan als vaste Puppy-telg. 

Gebeten door cijfers en haar lichte koffieverslaving, maakt ze de ene analyse om erachter te komen wat wel en wat niet werkt. Op zoek gaan naar verklaringen en het visualiseren van data laat haar hart dan ook sneller slaan. Verder houdt ze zich bezig met online advertising en het optimaliseren ervan. Oh, en content marketing? Ook dat mankeert niet in haar lijstje van interesses.

 

 

Droomreis:

Roadtrip door alle staten van Amerika

Favoriete puppy:
Poedel
Quote:
"Don’t be sorry. Be better."
Stel een vraag aan deze expert:

Hoog tijd om ons te contacteren

Laat ons samen uw marketing relevanter maken. Een plan waar uw klanten echte meerwaarde uit halen.

Online Website Scan

Een kritische kijk op de kanalen van jouw kmo

We analyseren vrijblijvend je website en geven jouw bedrijf een score voor technische SEO, Gebruiksvriendelijkheid en algemene SEO. Daarnaast bekijken we ook hoe het met je sociale media gesteld is. Met deze scan krijg je concrete tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

               

vraag audit aan

Digital Starter Academy

opleidingen voor beginnende marketers

Ben je een (startende) marketer, maar merk je dat je te weinig kennis hebt om bepaalde taken tot een goed einde te brengen? Je leert alle basisprincipes en best practices, je kan het succes van je marketing strategie analyseren en interpreteren en je krijgt inzicht in verschillende handige tools. 

 

ontdek de opleidingen

Digital Expert Academy

opleidingen voor ervaren marketers

Als marketer heb je al een bepaalde expertise uitgebouwd, maar zou hierin toch nog wat willen groeien. In deze opleidingen leer je niet alleen geavanceerde rapporten maken, je krijgt enkele concrete voorbeelden te zien en past de aangereikte kennis toe in de praktijk. Til je expertise naar een hoger niveau!

 

ontdek de opleidingen