Vacature Inhouse Sales

Heb jij sterke communicatie skills?
Heb je geen schrik om koude prospectie te doen?
Ben jij altijd enthousiast en heb je een passie voor sales?
Wil je snel bijleren en doorgroeien naar Client Service Manager?

 

Invisible Puppy is de laatste jaren bijzonder snel gegroeid, en om die groei verder te blijven ondersteunen, zijn we op zoek naar een gedreven Junior of Medior Sales om het salesteam in Gent te versterken.

Concreet sta je in voor het onderhouden en verder uitbouwen van de relatie met onze bestaande klanten en het zoeken naar potentiële klanten. Zo ondersteun jij onze accountmanagers bij het vinden van leads en het plannen van afspraken.

Als nieuwe Puppy telg kom je terecht bij een super dynamisch team dat zich elke dag inzet om KMO’s te helpen maximaal voordeel te halen uit het internet, en hen te stimuleren om hun producten en diensten op een zo duurzaam mogelijke manier in de markt te zetten.

 

Hoe ziet je job eruit?

Als In-house Sales ben je verantwoordelijk voor het prospecteren en opvolgen van potentiële klanten. Ook boek je afspraken met onze Client Service Managers.

Regelmatig ga je met hen mee om zelf te groeien richting Client Service Manager, en leer je van hen hoe je duurzame relaties kan uitbouwen. Social Media, Email, GSM en CRM zijn dan ook je voornaamste tools.

Persoonlijkheid en empathie staat bovendien centraal. Je bent (of wordt) een kei in luisteren en gestructureerd gesprekken voeren. Je blijft enthousiast als het even moeilijk gaat, je hebt geduld, je volhardt, zet door en springt een gat in de lucht wanneer het lukt!

 

Wie zoeken we?

Heb je een passie voor digitaal èn de passie om de relatie met onze klanten centraal te plaatsen? Da's super, maar je moet vooral goesting uitstralen. Goesting om te werken, goesting om te leren, goesting om je vast te bijten in een klant. Kortom, met de tanden van een echte Puppy.

Oh, en je moet geen expert zijn in digitale marketing. Jij wordt omringd door de knapste koppen in de business die met plezier hun kennis met je delen. 

Wil je dus deel uitmaken van een dynamische groep en mee verantwoordelijk zijn voor de groei van een bedrijf in volle expansie?

>> Solliciteer nu!

 

Wat heeft Invisible Puppy jou te bieden?

Je zal werken met talentvolle collega’s en boeiende klanten in een inspirerende kantooromgeving. Verder zal je rijkelijk betaald worden met bakken kennis, harde euro's en extralegale voordelen. Om nog maar over je doorgroeimogelijkheden naar Client Services Manager en de talloze teamavondjes te zwijgen. 

Klaar voor de uitdaging?

Stuur jouw cv en motivatie naar jobs@invisiblepuppy.com