MicrosoftTeams-image (2)

Vacature medior Project Manager

 

 

 

De vacature uitschrijven voor medior Project Manager bij Invisible Puppy is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een digitale duizendpoot? Een planning wonder?

Het is duidelijk dat we op zoek zijn naar iemand met 3 tot 5 jaar ervaring als digital project manager, maar het helpt om een gemiddelde werkdag in kaart te brengen. 

Heb je nog geen ervaring in digitaal? geen probleem, we geven je een serieuze boost en begeleiding in je traject om "digitaal" helemaal onder de knie te krijgen...

Hoe ziet een werkdag er uit bij Invisible Puppy?

08.30

Ik kom aan op kantoor. Ik begroet mijn collega’s heel hartelijk en ben geïnteresseerd in het welbevinden van de mede-puppies. Ik loop naar de keuken, neem mijn eerste verse kop koffie en open mijn mailbox: ik zie dat er verschillende projecten mijn aandacht vragen.

 

09.00

Mijn sync meeting met de marketers gaat van start. Ik heb snel een analyse gemaakt van de dagplanning en heb meteen een zicht op de workload per marketer van de dag. Achteraf overloop ik met alle andere project managers en de operations manager de planning en komen we gezamenlijk tot een oplossing voor het plots uitvallen van een collega wegens ziekte. Ik ken perfect de prioriteiten van mijn eigen projecten en kan me flexibel opstellen om ook andere project managers te helpen. 

 

09.30

Ik ga langs bij enkele puppies en geef hen een briefing en wat begeleiding bij de taken van vandaag, zodat ze snel van start kunnen en de verwachtingen van de klant kennen. Een goed eindresultaat betekent immers een tevreden klant. Die klantentevredenheid geeft mij steeds een voldaan en trots gevoel. Een ware energieboost waar geen enkele kop koffie tegen op kan.

 

10.00

Ik was van plan om de rest van de voormiddag alle budgetten van mijn lopende projecten van naderbij te bekijken in de planningstool Yadera. Tot ik een telefoontje krijg van mijn nieuwste klant. De marketing manager wil volgende maand een campagne uitrollen voor de lancering van een nieuw product. Samen bespreken we al even de verschillende campagne mogelijkheden en het budget dat de klant voor ogen heeft. Ik bekijk de resource planning en zie dat ik volgende week al een kick-off meeting kan inplannen met één van onze campagne experts om een gedetailleerder plan en budget op te stellen. 

 

12.00

Samen lunchen met het team terwijl we het komende weekend bespreken. Het is schitterend weer, dus we hebben elk ons plekje in de zon veroverd aan de lange eettafel buiten. Tussendoor schaterlach ik met de grapjes die een paar van mijn hilarische collega’s op mijn bord gooien. Niet omdat dat moet, maar omdat ze écht wel goede humor hebben.

 

13.00

De to-do’s van mijn team worden opgeleverd. Een social media aanpak, een search marketing strategie, banners voor de ad campagne of soms zelfs een uit de kluiten gewassen plan van aanpak voor marketing automation Mijn taak bestaat erin om onze digitale marketing experten zoveel mogelijk in te zetten daar waar zij in uitblinken. Ik kan me nu dus volledig focussen op een laatste quality check. De puntjes moeten op de i staan! Daarom ben ik dan ook project manager. 

 

16.00

Ik krijg een mailtje van een vaste klant. De vraag vereist senioriteit en strategische expertise. Om tot een strategisch voorstel te komen vraag ik aan een senior strateeg om hulp. Leuk, want zo kan ik ook leren van anderen.  

 

17.00

Ik heb een deadline te halen tegen vandaag, dus zet ik nog een laatste sprint in. Nog 45 minuutjes door doen, zodat ik mijn werk binnen de vereiste deadline naar verwachting kan opleveren. In mijn ooghoek zie ik onze office manager de frisse pintjes, frisdrankjes en versnapering al klaar zetten voor de wekelijkse afterwork apéro. Een gezellige afsluiter van een boeiende werkweek! 

Wat heeft Invisible Puppy jou te bieden?

Je kan werken in een vlot te bereiken kantoor net achter het station Gent Sint-Pieters met boeiende klanten en talentvolle collega’s. Verder zal je een marktconforme vergoeding krijgen en extralegale voordelen. 

We hebben een volledige focus op het laten groeien van mensen, professioneel maar ook als mens. Dit is waarom we bestaan, en dat tonen we ook iedere dag in de manier waarop we omgaan met "onze puppies".

Invisible Puppy is een Gents agentschap dat (middel)grote bedrijven bijstaat in het opstellen en uitvoeren van hun digitale marketing strategie.  We hebben ook kantoren in Mechelen en Kortrijk en kunnen daardoor heel Vlaanderen bedienen van de digitale expertise die het nodig heeft. 

Wij werken steevast voor ambitieuze managers die op zoek zijn naar betere resultaten via digitaal.  We zetten heel sterk in op een mix van jonge digital experts, aangevuld met het grijzere haar van senior strategen, omdat dit ons een interessante combinatie van ideeën en oplossingen biedt. Invisible Puppy bouwt aan een team van high potentials, elk met een sterk T-profiel.  

We gaan samen met onze klanten in de modder staan, bepalen de precieze noden en behoeften en helpen bij het implementeren van hun online marketing plannen, technologie en organisatie-structuur. We hebben ook geen schrik om onze klanten mee te begeleiden en op te leiden in de digitale wereld, zodat ze na verloop van tijd op hun eigen benen kunnen staan. 

Zou jij zo je dagen willen vullen?

Stuur dan snel jouw cv en motivatie met foto, video, geparfumeerd briefpapier, doos pralines... naar jobs@invisiblepuppy.com

Klaar voor de uitdaging?

Stuur jouw cv en motivatie naar jobs@invisiblepuppy.com