Opleiding sociale media marketingstrategie

Social Media Marketing Strategie
Het is de dag van vandaag ondenkbaar om als onderneming afwezig te zijn op social media. Elke organisatie heeft op vandaag wel een Facebook-, Instagram- of LinkedIn account. Maar ben je wel doelbewust aan het posten? Leveren je inspanningen iets op? Volg een opleiding en leer hoe je jouw sociale media marketingstrategie kan uitbouwen.

Sociale media worden soms gezien als een bijkomstigheid die 'moet' om erbij te horen, in plaats van een krachtige tool die de organisatie heel wat opportuniteiten biedt. Het zou te veel tijd in beslag nemen, te veel geld kosten of geen verschil maken.

In deze basisopleiding tonen we jou hoe je wel degelijk sociale media kan laten deel uitmaken van een groter geheel om je langetermijndoelstellingen kracht bij te zetten. Geen uitleg van wat Facebook of LinkedIn is, wél wat het je kan opleveren als je er consequent mee bent.

 

Wat je leert tijdens deze opleiding

  • Je doelgroep begrijpen en hoe je op hen kan anticiperen met social media 
  • Hoe de social media-algoritmes werken 
  • Welke kanalen nuttig zijn voor jou
  • Een content kalender opstellen op maat van jouw bedrijf 
  • Engagement op je pagina sturen 
  • Je social media-inspanningen meetbaar maken
  • Hoe je webcare, timing, hashtags en meer ombuigt naar je voordeel

Kortom: hoe je de basis legt voor een strategie die jaren meegaat.

IK HEB INTERESSE! Waar kan ik me inschrijven?

 

Praktisch

Voor wie is deze opleiding?

Digitale marketeers, marketing managers, zaakvoerders van KMO's of al wie meerwaarde kan halen uit een vorming over het bepalen van een social media strategie. 

Waar gaat de opleiding door? 

De opleiding Social Media Strategie gaat door via een zoom meeting. Nadat je bent ingeschreven ontvang van ons een e-mail met de link naar de Digital Academy opleiding. Met de link heb je rechtstreeks  toegang tot onze opleiding.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt slechts een 3 uur

Wil je meer info over deze opleiding of bekijk je liever de mogelijkheid voor een opleiding op maat van je marketingteam, geef ons dan een seintje via het in-company training invulformulier.

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor grotere groepen? Bekijk onze in-company formule

Wil je graag meer informatie?