Google Analytics 4 training

google analytics 4 training
Ken jij het rendement van je website, maar heb je moeite met wegwijs te raken in GA4, de opvolger van Universal Analytics? Tijdens onze Google Analytics 4 training leiden we je rond in het platform en geven we je de tips en tricks om jouw website en campagnes makkelijk te meten, opvolgen en optimaliseren voor meer omzet. 

In deze participatieve maar theoretisch onderbouwde GA4 cursus leren we je werken met Google Analytics 4 om de activiteiten op jouw website gericht te meten en te rapporteren. 

Onze GA4 specialist reikt jou hèt raamwerk aan om de juiste zaken in kaart te brengen voor jouw business en er praktische conclusies uit te trekken. Het enige wat je nodig hebt is jouw laptop. Want tonen is één ding, maar er zelf mee aan de slag gaan is twee.

Dit leer je in onze Google Analytics 4 training

  • Waarom digitaal meten en analyseren belangrijk is
  • Het verschil tussen GA4 en zijn voorganger Universal Analytics
  • Hoe je een Google Analytics 4 account opzet en erin navigeert
  • Het belang van conversies en hoe je ze opzet
  • De tips om inzicht te vergaren in bezoekers, hun gedrag en conversies
  • De stappen om zelf custom reports op te zetten
  • Methodes om data te gebruiken om je marketing efforts te boosten
  • Nieuwe features die relevant zijn voor jou als beginnende gebruiker

Tijdens de opleiding worden oefeningen of praktische voorbeelden aangehaald.  Bovendien is er ruimte voor al jouw vragen.

Praktisch

Voor wie is deze opleiding?

Digitale marketeers, developers, marketing managers, zaakvoerders van KMO's... Kortom, iedereen die meerwaarde kan halen uit Google Analytics 4 en inzichten wilt verwerven in de resultaten van zijn of haar digitale kanalen.

Waar gaat de opleiding door? 

Jij kiest! De GA4-training kan bij jou op kantoor, bij ons in Gent of zelfs online doorgaan. Voor de kwaliteit van de opleiding verkiezen we een fysieke sessie. Zo kan je makkelijk mee navigeren in je computer en kan de GA4 specialist even meekijken als je vastzit.

Hoe lang duurt de opleiding?

Onze Google Analytics 4 training duurt ongeveer 3 uur, inclusief pauze. Heb je liever een GA4 cursus op maat van je marketingteam, vermeld dit dan zeker tijdens een kort kennismakingsgesprek.